Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik bírjátok hogyha egy lány bír enni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 21:15
11/14 anonim válasza:
Igen, szeretem... Exemmel rengeteget jártunk mindenféle étterembe, gasztro fesztiválokra.
Azt viszont nem szeretem, ha látszik rajta, tehát nem baj, ha eszik, de sportoljon, én is azt teszem, hogy ne legyek 150 kiló
12/14 anonim válasza:
Oooo en rengeteg tudok enni es ehhez vagyok 50 kilo de siman bevagok 10 fankot egy nap ha olyan kedvem van, viszomt az is igaz h sportolok sztem ezert vagyok mindig ehes:-)))
13/14 anonim válasza:
Csak ha a minőséget élvezi, nem pedig a mennyiséget.
Előbbi esetben ugyanis ínyencről, utóbbiban zabagépről beszélhetünk.
14/14 anonim válasza:
aztán meg olyan kábelt fektet hogy eldugul az egész lefolyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!