Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos beteg vagyok, de már nagyon magányos. Vajon van értelme ismerkednem a neten?
Még meg is gyógyulhatok elvileg, de sok éve tart már, s nem tudom, mennyi az esélye... Járni is csak kicsit tudok, normálisan, hosszabban nem. Sok más tünetem is van sajnos, fájdalmak, amikkel nehéz együtt élnem.
Ezt leszámítva úgy érzem, szerethető vagyok, mélyen érző, tanult, nyitott ember. A külsőm sem előnytelen.
(20-as éveim végén járó nő vagyok.)
szia!
ismerkedjél,igen van értelme,ne add fel,jobbulást kívánok!
Először is: mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát! Akik kérték, írtam nekik privátot!
8-as válaszoló: Nem vagyok besavanyodva, van humorom is, és igyekszem pozitívan hozzáállni a betegségemhez. Találok örömet az életemben, főleg, ha épp jobban vagyok, kreatív típus vagyok.
13-as válaszoló:A betegségem nem örökletes, hanem szerzett (de nem szexuális úton, mielőtt valaki félreértené..). Dolgozni még nem tudok, de NEM adom fel. Az esélyt a gyógyulásra nem lehet megmondani. Sok esélyem van a gyógyulásra, mert én úgy akarom :)
Nem gondolom, hogy balek lenne, aki engem választ, mert több olyan jó tulajdonságom is van, ami manapság talán ritka a lányokban :)
Természetesen van értelme ismerkedned, de 1biztos,hogy nem lesz könnyü:((
Létszi nekekemis irj Thx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!