Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kell is, meg nem is a srác?
Nem járunk, csak volt már 2 randink, de ő se nagyon tudja, hogy mit akar, és én sem. Netről már régebb óta ismerem, és valamiért megkedveltem őt, szóval ha nem jövünk össze, sajnálnám, ha nem beszélnénk többet. Meg hát tetszik is külsőre nagyon, és én is neki, a kémia nagyon működik.
Ugyanakkor meg van egy stílusa, amin gyakran felhúzom magamat, és nem is kicsit. Ilyenkor mindig az van bennem, hogy jobb lenne, ha letiltanám, és nem idegesítene soha több. Még sem tudok elszakadni tőle, egyszerűen nem megy.
Hogyan döntsek?
(A srác minden bizonnyal nem keres komoly kapcsolatot.)

Voltam így egy lánnyal. Tetszett külsőre, de olyan hihetetlenül gyerekesen és éretlenül viselkedett, hogy nem bírtam ki mellette. Viszont ha sokat voltam nélküle, akkor elkezdett hiányozni, mert külsőre viszont tényleg nagyon toppon volt. Aztán összeszedtem magam és megbeszéltem vele, hogy ez így ne. Első 1-2 héten tartóztatni kellett magamat, hogy ne keressem, amikor ő keresett, akkor pedig nagyon hideg voltam. Azóta sokkal jobb, már el is múlt minden kis fellángolás.
Ha ennyire nem vagy biztos benne, hogy jó-e, biztosan nem lesz az.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!