Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kicsit beképzelt srácnak a szemébe mondom, hogy mi a bajom vele?

Figyelt kérdés

Nem tehet róla, hogy az, de odavannak érte a nők, értelemszerűen azt szokta meg, hogy mindenki azonnal elájul tőle.

Én viszont nagyon nem ájultam el. Külsőre tényleg szexi, de elég képmutató, és néha bunkó is. Nem igazán érti, hogy mi bajom van, szóval gondoltam, megmondom neki.

Szerintetek meg fog sértődni? Nekem nem célom az utálkozás, de szerintem érdemes lenne tisztában lennie 1-2 dologgal.

2016. júl. 27. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nézd, ha ő rákérdez és te ezt megválaszolod, akkor nem hinném, hogy bunkó lennél.

Persze nem úgy értem, hogy kulturálatlanul, trágárul osztod meg vele a személyét illető kritikákat, mert az igencsak sértő, még ha igaz, akkor is :D

Hogy megsértődik-e? Nem tudom, embere válogatja. Inkább arra tippelek, hogy meg fog bántódni, de ez meg azt hiszem minden emberre jellemző lenne. Nekem is fájna, akármennyire is próbálja óvni a lelkem a másik. A negatívumok hiába építenek hosszú távon, rövid távon azért egy kicsit rombolnak is.

2016. júl. 27. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Mond meg kultúráltan. Majd a többi nő kiengeszteli. :D
2016. júl. 27. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
2. Mondd*
2016. júl. 27. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!