Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok csalódás növeli vagy csökkenti az igényeket
elvárásokat a nőkben?
csokkenti de egy bizonyos szint marad ami ala nem adok
2016. júl. 27. 07:55
Növeli, nézik az intő jeleket, mikor kell dobbantani.
2016. júl. 27. 08:05
Szerintem is növeli.
Ami egyszer nem jött be, azt innentől hanyagolja az ember, és egyre pontosabban tudja, milyen pasira van szüksége.
Ráadásul rossz kapcsolatból kilépve, élvezve a szabadságát, sokan vannak úgy vele, hogy bolondok lennének belemenni egy olyan kapcsolatba, ami úgyse működik. Majd lekötik magukat, ha találnak egy "normálisat".
2016. júl. 27. 08:19
Attól függ, mi az oka a csalódásnak: a nő nem volt elég jó nekem, vagy én nem voltam elég jó neki.
2016. júl. 27. 08:33
Bennem növelte. Nem mentem randira már úgymond akárkivel, hanem tényleg csak olyannal aki igazán felkeltette az érdeklődésemet. Plusz valóban figyeltem az intő jeleket, amiket anno tapasztalatlan fejjel nem ismertem fel. Teljesen letisztázódott bennem, hogy mit akarok és mit nem. Szerintem akkor értem meg rá, hogy találjak is normális pasit, akivel azóta is együtt vagyunk.
2016. júl. 27. 08:36
Igy van azok után még 20 kilo sminket felhord magára és még rövidebb ruhákat vesz. amitől maga a nő már egy oltári nagy kva lesz csak nem veszi észre magáról
2016. júl. 27. 09:36
esetemben növeli. Már ott tartok hogy senki nem felel meg és jól érzem magam egyedül.
2016. júl. 27. 10:25
Nálam nőttek az igények, nem lépek bele kétszer ugyanabba a gödörbe. Sokkal körültekintőbb vagyok, mint 18-20 évesen voltam, sokkal jobban odafigyelek az intő jelekre és jóval kevesebb dolgot nézek el. Akkor tapasztalatlan voltam, ezért volt másképp, tanultam belőle, magasabbra került a léc. Kevés ember illik hozzám igazán, és ha kölcsönösen boldog párkapcsolatban akarok élni, akkor nem mindegy, kivel jövök össze. Nem vagyok kapcsolatfüggő, és tenyészkanca sem, hogy a szülés kedvéért belemenjek valamibe, ami nyilvánvalóan nem fog működni hosszú távon.
2016. júl. 27. 10:27
Sok mindentől függ - főként attól, hogy milyen jellegű csalódások.
Sztem a legtöbb esetben nyilván növeli, mert szakítás után feljegyzi magának pluszban, hogy "na, olyan pasassal sem, aki... - és akkor ide beírja azt, ami miatt csalódott a férfiban". Pláne akkor, ha volt egy ideálja, és az adott férfi miatt leadott belőle.
De van, aki olyan társfüggő, hogy inkább lead belőle. Plusz ha a csalódás olyan jellegű, hogy nem kapcsolatban csalódik, hanem úgy, hogy az ideális pasas meg más típusú nőkre hajt.
2016. júl. 27. 11:21
Kapcsolódó kérdések: