Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik ezt az oldalt tarskeresesi cellal hasznaljak?
Figyelt kérdés
Ha igen erdekelne hogy hogyan ismerkedtek itt. sok kerdesnel olvastam hogy gyakorin ismerkedtek ossze emberek.
24F
2016. júl. 26. 23:09
11/18 anonim válasza:
Pedig egyeskének igaza van. Te is azt bizonyítod, lüke utolsó!
12/18 anonim válasza:
"erdekelne hogy hogyan ismerkedtek itt"
OMG! Mégis hogyan???? Pont úgy mint élőben! Elkezdesz kommunikálni normális ember módjára! Vagy a Privát üzenet linket nem találod? Komolyan nem értem 24 éves férfi embernek ezen mi jelent gondot?
Amúgy meg nem kell túlgondolni a dolgot, sokan csak elvannak a másikkal, komoly kapcsolatot rohadtul de nem neten kell keresni!
14/18 anonim válasza:
Pár éve én is használtam annak, ma már nem, mégis sokszor spontán összejön.
15/18 anonim válasza:
Én nem konkrétan arra használom, de ha netán alakul valami a beszélgetésekből, hát nem vagyok ellenére. De ez amúgy ritka, mert elég gátlásos vagyok. KB 5 éve vagyok fönt az oldalon, de eddig csak egyszer volt ilyen.
16/18 anonim válasza:
Gubchee:
Akkor tényleg elég gátlásos vagy ... én is kb. 5 éve vagyok itt, magamtól soha nem írok rá senkire, de így is jó pár különböző "szintű" kapcsolat alakult már ki innen.
17/18 anonim válasza:
úgy, hogy akinek megtetszik a válasza, annak írsz egy privátot, reménykedsz benne, hogy ha nőnek adta ki magát akkor az is. aztán ha tudtok beszélgetni, beszélgettek.
18/18 anonim válasza:
Szingli 20 éves lány vagyok mit csináljak? Hol ismerkedjek, 22L ? Hol vannak a normális fiúk? Fogynom kéne? Túl kicsi a mellem,szerintetek? Mit kéne változtatni az arcomon? stb típusú képekkel illusztrált kérdések... Na ezek 100% ismerkedni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!