Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik ezt az oldalt tarskeresesi cellal hasznaljak?

Figyelt kérdés

Ha igen erdekelne hogy hogyan ismerkedtek itt. sok kerdesnel olvastam hogy gyakorin ismerkedtek ossze emberek.

24F

2016. júl. 26. 23:09
1 2
 1/18 anonim válasza:
8%
Nem, mert ennek az oldalnak a női felhasználói nagyon-nagyon gáz, lelki beteg és/vagy buta libák. Tapasztalat.
2016. júl. 26. 23:10
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Ja, mert a pasik aztán az elit rétegből vannak... Egy kezemen meg tudnám számolni hány normális emberrel hozott itt össze a sors...
2016. júl. 26. 23:26
 3/18 anonim ***** válasza:
9%
Én régebben használtam, amikor még volt "Ismerkedés" kategória, de egyrészt az már megszűnt, másrészt az itteni nők qrva felszínesek, aki egyetlen kép alapján ítélnek meg...
2016. júl. 26. 23:29
 4/18 anonim ***** válasza:
Volt itt ismerkedés kategória? Jéé..
2016. júl. 26. 23:32
 5/18 anonim ***** válasza:

Én igen. Több jó tapasztalatom van innen, mint a társkeresőkről, vagy a buliból hazavitt "csajokról".

23/F

2016. júl. 26. 23:33
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Talan elonyos kepet kuldj... Megint a sok megkeseredett pasi. No letemre egyetlen egy normalis pasival beszelek honapok ota. Neki baratnoje van, de legalabb tudunk ertelmesen kommunikalni. Megerte.
2016. júl. 26. 23:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én is használtam arra, egyenesen vadásztam a lányokra, de mióta szétbarmolták a rendszert, azóta nem igazán lehet ismerkedni. Sőt, ha véletlenül valaki kiír egy olyan kérdést, ami arra utalna, hogy párt keres itt, egyből törlik a kérdését.

Szerintem holnap már ez sem lesz meg.

2016. júl. 27. 00:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, ugylatom nem szegtem szabalyokat meg megvan a kerdes :D
2016. júl. 27. 05:48
 9/18 A kérdező kommentje:
Nekem eddig mindig mazlim volt a nokkel, valahol mindig sikerult osszefutnom normalisabbakkal, es altalaban kapcsolat is lett beloluk. Most ugy tunik megszakadt valamiert ez a szerencsehullam, azert erdeklodok h merre lehet nezelodni :)
2016. júl. 27. 06:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyeske! Kívülállóként mi a véleményed az intelligenciáról????
2016. júl. 27. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!