Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kell a játszma?

Figyelt kérdés

Itt vannak az előzmények:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..

De úgy gondoltam, megér egy külön kiírast a dolog. Ma egy ismerősöm, akinek két felnőtt fia van, azt mondta, hogy ez sajnos általános. Valószínű sok lettem neki. Mármint túl sok lehetett az odaadás, őszinteség, stb. Soha nem nyomultam, szóval nem értettem mire gondol, azt mondta, hagyni kell, hogy a pasi megszerezzen, mint egy trófeát. Szóval hogy ne érezze, hogy olyan fontos nekem. Ez tényleg így van? Tényleg kell ez a húzd meg erezd meg játék? Tény, hogy nem kell mindjárt a nyakába omlani, én se azt csináltam. De ennyire nem szabad kimutatni, hogy őszintén érdekel?

2016. júl. 26. 15:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szegény annyira hozzászokott a sz*patáshoz, hogy már hiányolja is. :)
2016. júl. 26. 15:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Na de most komolyan :)

Én nem akarok megjátszást. Se kéretni magam. Ezzel nem azt mondom, hogy odaadom magam seperc, csak hogy ha úgy érzem, hogy megkedveltem, akkor hadd legyek én is lelkes, hadd mutassam ki, persze nem letámadva, hanem finoman.

2016. júl. 26. 15:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de én pl ki nem állhatom, ha teszik a csajok az elérhetetlent, vagy teljesen rám hagyják az egészet. Sokszor érzem azt, hogy őt nem érdeklem, telibeszarja, hogy most írok neki, vagy sem. Sokkal jobban szeretem, ha valamikor ő is keres, ő is rákérdez, hogy mikor találkozunk, ő is viszi tovább a folyamatot, nem csak tőlem várja a csodát. Ez a játszmázás olyan, mint a videó játék. Gyűjteni kell a xp-ket, amiket a végén be tudsz váltani puncira :DDD Vicc az egész. 23/F
2016. júl. 26. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:

A gyakori kérdések "társadalmát" ismerve most biztos ki leszek kiáltva egy ordas r**ancnak, de az utóbbi 3 komoly párkapcsolatom úgy kezdődött, hogy első "randi" után lefeküdtünk egymással. Már nem tini vagyuk (tinik vagyunk), hogy várni kéne az "igazira", a sze*x meg szerintem fontos aspektusa egy kapcsolatnak, szóval minek várni?

A játszmázás dolgot meg szintén tini koromban műveltem, egy felnőtt ember nem teszi (szerintem).

Ha valaki mégis erre vágyik, azt gondolom, nem érett egy komoly párkapcsolatra.

2016. júl. 26. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tudnék olyan párkapcsolatban élni, ahol nem adhatom önmagam, a teljes valómat. Nem lehet hosszú éveken át szerepet játszani, fárasztó és teljesen meg is mérgezi a kapcsolatot.

Abból a kapcsolatból, amely nem működik úgy, hogy a saját valónkat adjuk, ki kell lépni, mert idővel megbetegít.

2016. júl. 26. 16:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen embereket én soha nem értettem. Két kezemet összetenném egy olyan nőért, aki ilyen szinten odáig van értem; erre vannak ilyen férfiak, akik szórakoznak.

De... ki kell mutatni, ha érdekel, különben az átlag férfi nem fogja tudni, hogy most akkor működik-e a dolog, vagy sem. A szex pedig akkor jöjjön amikor mindketten úgy érzitek, hogy itt az ideje. Ez lehet egy hét, de két hónap után is.

2016. júl. 26. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem teljesen világos, ki kicsoda, ezért kétféleképpen válaszolok. Ha férfi vagy, és nőre hajtasz, akkor igen, kell a játszma, különben unalmasnak fog tartani a nő. Ha nő vagy, és férfire hajtasz, akkor nem szabad játszmázni, mert azzal csak elriasztod a férfit.
2016. júl. 26. 16:27
 8/12 A kérdező kommentje:
28/ N vagyok. :) az előzményeket ha elolvasod, kiderül.
2016. júl. 26. 16:28
 9/12 A kérdező kommentje:
És igen, én is úgy gondolom, h nem kell a játszma, és magamat ismerve nem is tudnék mert nem akarnék.
2016. júl. 26. 16:29
 10/12 A kérdező kommentje:
ja amúgy az utolsónak annyit üzennék, hogy a férfiak se játszmázzanak.
2016. júl. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!