Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki emiatt nehezebben ismerkedik?
Aki az átlagnál csúnyábbnak tartja magát, és jön velük szembe mondjuk egy átlagos fiú, mit gondolnak róla?
Lehet, hogy olyat gondol egy ilyen lány, hogy az a fiú túl jó neki? Létezhet olyan, hogy mondjuk az adott fiú megszólítja, talán még jól meg is vannak de a lány mégis meghátrál, mondván nem hiszi el, hogy pont tőle akar valamit az a fiú. Meg hogy ő kevés hozzá.
Vagy egy átlag lány egy átlagon felüli fiúval ugyanez?
Például neked szakképzettséged van, neki meg 1 vagy több diplomája. Vagy gazdag vagy ilyesmi.. Ilyesmi helyzetben próbálkoztok azért? Aki próbálkozik az mit vár? Ha csak egy szex, akkor annyi de legyen valami, vagy pedig ha már próbálkozol akkor mindent vagy semmit alapon?
Azért kérdezem egyébként mert vannak dolgok amiben átlagosnak tartanám magam, van amiben azon felül és van amiben alatta. Ugye elsőre a külső ami feltűnik egy idegenben. Többször is volt már velem, hogy alapvetően átlagos vagy a társadalom által átlag alattinak megítélt külsejű lánynak amikor megláttam a tekintetét, nagyon durván megfogott és elgondolkodtam, hogy vajon milyen ember lehet és olyan szívesen megismertem volna. De aztán én is gyáva voltam :D
"meglehetősen gazdag vagyok és azok a lányok, akik igazán fontosak lennének nekem, egyszerűen meghátrálnak, amikor megtudják az anyagi helyzetem"
Sajnos ez teljesen igaz. Ha megtudják, hogy milyen gazdag vagy, rögtön azt hiszik, hogy kevesek lesznek melletted és nincs is sok esélyük nálad. És attól is félnek, hogy a valószínűleg szintén gazdag ismerőseid csúnyán fognak rá nézni a rosszabb anyagi helyzete miatt. Sőt, vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy sok a pénzed, úgyis hűtlen leszel. Meg a csalódásokból adódó önbizalomhiány miatt nem bíznak már annyira másokban. Így inkább meghátrálnak.
Nehéz megküzdeni az előítéletekkel manapság, pedig nagyon fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!