Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

Elég szánalmas kérdés, tudom. Valahol azért vicces, hogy 26 éves, diplomás, nembányarém- középkategóriás nőként ilyet nem tudok...de tényleg nem tudom!

Sosem voltam az a nagy baráti körrel rendelkező, bulizós lány, sőt a nagy kamaszkori lázadások is kimaradtak. tanulós-olvasós- a saját világában ellevő eminens voltam. Nem kimondottan visszahúzódó ( elég nagy szám van/volt), de a talpraesettségem és vagányságom nagy része (sajnos) kamu.

18 évesen csókolóztam először, 19 évesen vesztettem el a szüzességem, a sráccal 3 évig együtt voltunk..majd jött a következő barátom, vele 4 és fél évig.. és itt vagyok most.

mindkét fiút az internetes ismertem meg- NEM társkereső oldalon.

Mindkét fiúval nagyon jó volt az elején, aztán nagyon rossz. - Talán "élőben" kellene ismerkednem, de nulla tapasztalattal ez elég nehéz.

Ráadásul, kisvárosban lakom, elég korlátozottak a lehetőségeim.

26 évesen, öregként hol van erre lehetőségem? Boltban? Vagy hol? és..hogyan?

2016. júl. 24. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia cica, van gazdád?

Amúgy ez a 26 évesen "öreg" just made my day.

Valóban, te már ne vegyél túl drága télikabátot :)

2016. júl. 24. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs a közeledben valami nagyváros?
2016. júl. 24. 23:07
 3/6 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem interneten könnyebb és hosszabb távra lehet tervezni, mint élőben, mert élőben túl nagy szerephez jut a külső. Ami váratlanul rossz belső tulajdonságokat hozhat magával.
2016. júl. 24. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:

A stílusod lehengerlően szimpatikus,ezzel nem lesz nehéz ismerkedni.Amúgy ne vesd el a netes ismerkedést,a kapcsolataid nem azért értek rossz véget mert a neten ismerted meg őket.Minél idősebb valaki annál nehezebb személyesen ismerkedni,főleg ha befelé forduló vagy és nehezen oldódsz fel.

39F

2016. júl. 24. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek jön be a táeskeresés.

Én kb. 6 éve csinálom és már 31 éves vagyok. Lettek volna ha-kból tele a padlás, pedig amennyire lehetett kipróbáltam az on-line társkeresés csínját - bínját.

Munkahelyen is ismerkedtem, de rossz vége lett. Hiába lettünk csak barátok, akkor is adódtak problémák, valamiért egy szimpla baráti üzenetet, zaklatásként fogott fel az illető (pedig csak jó fejségből kérdeztem, mert a FB kidobta azt, amit írt az üzenőfalára - nem volt jól, vagy ilyenek. Ilyenkor attól is megkérdezem mi van, akitől nem volt semmi).

Amúgy lenne egy kérdésem: nem lenne kedved, ismerkedni - mint írom, ismerkedni, beszélgetni, nem társkeresésről van szó, más magányos emberekkel? Ha igen, akkor írj rám és átküldöm a linket. Ott is lehet nyugodtan erről beszélni.

2016. júl. 24. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyere át, és egy ideig nem lesz ilyen gondod!
2016. júl. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!