Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha randi után 3 napon belül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi után 3 napon belül nem keres a nő (nem szoktak), akkor nem lesz belőle semmi? Vagy lehet sok dolga van?

Figyelt kérdés
Én már randi után nem szoktam keresni az adott nőt, mert nagyon izzadságszagú szokott lenni, hogy próbálkozok és mindig az a válasz, hogy majd meglátjuk, meg nem tudja. Mármint, hogy lesz-e folytatás. Csak az a fura, hogy elvileg én sportos pasiként, művel-többdiplomás egyénként válogatott, kulturált szavakat használva sem vagyok elég az alacsonyabb végzettségű, nem annyira intellektuális (nem diploma függvénye, de érezhető, hogy nem tanult), nem is túl jó megjelenésű hölgyeknek. Fura, és egy idő után már kezd sok lenni. Lehet ők is többet várnak? Amúgy fejre csak egy olyan 10/4-5 ös szintű lehetek, minden másban próbálok maximumot nyújtani. Lehet ez is kevés.
2016. júl. 24. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h tul komolyan veszed az eletet es szrnod kene ebbe az egeszbe bele ha nem jon ossze?
2016. júl. 24. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Semmiképp sem akarlak megbántani, de jartam mar igy. Diplomás, sportos nő vagyok. Randiztam mar hozzad hasonlo férfival. Minden rendben volt vele, de olyan színtelen, szagtalan volt. Nem vonzott. Most egy macis, érettségivel sem rendelkezo ember a párom. Imadok vele beszélgetni (intelligens!) vonzódom hozza es igazan latom benne a férfit. Egyebkent pedig a tenyerén hordoz. Ki érti ezt? En igen, de a környezetem nem mindig. :) Kicsit legyél lazább, nem mindig a tokeletes a jo.
2016. júl. 24. 09:50
 13/15 anonim ***** válasza:
7-esnek és 12-esnek igaza van. Szerintem a randipartnereid is fel tudják mérni a helyzetet a 3. mondat után és nem érzik magukat kellemesen a társaságodban, mert tudják, hogy nem egy szinten vagytok és ha pl.: utána chatelnétek, akkor kb. minden nehezebb szóra rákeresnének előtte, hogy biztosan helyesen tudják leírni, mert nem akarnak butának tűnni - szóval az önfeledt társalgásnak annyi. Én például diplomás vagyok, a párom pedig szakmunkás, 5 éve vagyunk együtt és nagyon jókat szoktunk beszélgetni, jól kiegészítjük egymást, mert mindketten más területeken vagyunk jobbak. Sok diplomás ismerősöm van és a legtöbbel még csak gondolat szintjén sem tudnék együtt lenni, mert ha olyan témáról van szó, amiben én nem vagyok otthon (pl.: sportok, kocsik) és mondok valamit, akkor látom az arcukon, hogy mekkora hülyeséget mondtam és akarva-akaratlanul megbántanak( amúgy ők már évek óta szingli 30-as férfiak). Ezt a párommal nem érzem, mert egyrészt sokkal kevesebb az ilyen szitu, másrészt Vele csak nevetünk ezeken, bármelyikünkkel is fordul elő :)
2016. júl. 24. 10:21
 14/15 Diavolino44 ***** válasza:
Hányat csokoltal meg?
2016. júl. 24. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:

nem értem miért lenne baj ha komoly az ember?

én a komolyakat szeretem,és nehéz komoly embereket találni,mert túl sok a komolytalan!

szerintem maradj olyan mint amilyen vagy,egyszer te is megtalálod a párodat!

lehet nem egyszerű dolog ,de minden jót! 30N

2016. júl. 24. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!