Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szoktak a fiúk 2. randira hívni? (Többi lent)
Első randin csinos, de visszafogott ruhába megyek. Sokat mosolygok, kommunikatív vagyok és meghallgatom a másikat. Majdnem mindig jók, tartalmasak, lendületesek a beszélgetések. Ez miért nem elég ahhoz, hogy legyen 2.randi??? A külsőmet látták már mielőtt 1. randira hívtak, tehát nem azzal van a gond. Egyszer egy jól elbeszélgetős randi után nem keresett a srác és tőle megkérdeztem mi volt az oka. Azt mondta nem rontottam el semmit a randin. (Tehát okot nem mondott.)
Azonban az esetek többségében nem írnak, hívnak randi után a fiúk. Mégis miért? Volt már, hogy egy kis testiséggel ért véget az 1. randi (csók,tapi..) , akkor kivétel nélkül mindig hìvtak a srácok következő talira. Nekem mégis az ideális első randin csak ismerkedünk, beszélgetünk.
20 éves lány vagyok, a fiúk akikkel randizom 20-23 évesek, én értem, hogy ebben a korban már "bármi" megtörténhet az 1. randi végén, de ha nem történik semmi akkor miért nem keresnek? Fiúk 20 fölött, ti sem keresitek a lányt 1. randi után, ha nem volt csók, vagy tapi, vagy valami hasonló?
L20
Ha ilyen lánnyal randiznék, akkor tuti keresném. Szerencsére most nem kell randiznom és remélem soha többé nem kell majd :)
De nem kell aggódnod, idővel biztos találsz olyan fiút, aki értékeli az ilyen lányt :)
Vagy olyan pasikkal kezdesz, akik hozzá vannak szokva, hogy az első randin nem csak "kis testiség van", vagy valami nem stimmel mégsem azokkal a randikkal, és csak Te éled meg őket tökéletesnek.
Mindkét esetben Te tudsz változtatni.
jönnek a privát üzenetek, hogy 1. randi végén 20 fölött már KELL legalább 1 csók. :( Mert különben úgy jön le nekik, hogy nincs kémia.
Sajnálom, hogy ez van. :/
Én nem szeretem a csókot elsietni.
Nekem is csomó ilyenem volt 16-20 évesen. Én 23 évesen találkoztam olyannal akit igazán érdekeltem, aki megkeresett utánna is bármi áron....Pedig én is húztam az agyát (nem szándékosan) hanem pont az ilyen csalódások miatt amin Te mész át.
Szóval, nem késő!!!! Összehoz a sors majd azzal akivel együtt kell lenned és ő várni fog rád, akármeddig!;) Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!