Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a tökéletes nő, aki minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a tökéletes nő, aki minden igényét kielégíti a pasinak?

Figyelt kérdés
Mosson, főzzön, takarítson, legyen jó az ágyban, ne legyenek igényei a pasijával szemben, nézzen ki szépen, csinosan, túl okos és intelligens viszont ne legyen, mindent csináljon meg egyedül? (És még sorolhatnám....)
2016. júl. 23. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez jelenti a tökéletes nőt? Nekem nem.
2016. júl. 23. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
A mai viszonyokat figyelembe véve már akkor is tökéletes nőről beszélhetünk, ha nem csal meg rövid időn belül miután találkozik egy vonzóbb/gazdagabb pasival. Nekem ennyi elég is lenne, nem kell kedveskednie olyan baromságokkal, mint mosás/takarítás. Sokan összekeverik a nőt a házi csicskával. Legyen őszinte, normális/becsületes, olyan szinten intelligens, hogy a problémákat nyugodt körülmények között meg lehessen beszélni és persze legyen meg a kölcsönös vonzalom.
2016. júl. 23. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Fogalomzavarban vagy:

1. tökéletes nő/férfi NEM LÉTEZIK!!!

2. amit te leírtál = RABSZOLGASÁG!!

Egy kapcsolatban a felek egyenlőek, arra törekednek, hogy mindent együtt csináljanak, megosztva.

2016. júl. 23. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

szerintem igen, viszont az ilyen nők nem lesznek megbecsülve. minden természetessé válik egy idő után és elvárássá.

én nem szeretnék tökéletes nő lenni.

2016. júl. 23. 20:28
 5/13 anonim ***** válasza:
A tökéletes úgy általában azt jelenti, hogy minden igényt kielégít. Ebből a szempontból igen, azt jelenti, viszont nem minden férfinek ugyanazok az igényei, tehát a tökéletes nő sem mindenkinek egyforma.
2016. júl. 23. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A Stepfordi feleségek c. vígjáték pont ezt a témát dolgozta fel. Aki látta a filmet, annak nem kell leírni, mi volt a fő konklúzió.
2016. júl. 23. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A pasiknak biztos ilyen a tökéletes nő. A férfiaknak nem.
2016. júl. 23. 20:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Jöttek privátok, és írogatták, hogy igen, ilyen egy tökéletes nő.

Nos igen, vannak pasik, akiktől nem is vártam, hogy rám cáfoljanak, vagy belső tulajdonságot említsenek.

Kérdés, ők mit tudnának adni cserébe?

2016. júl. 23. 20:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ez a tökéletes nő ismérve. Legyen a férfinek hű társa és egészítsék ki egymást az élet összes területén. Így kapunk egy olyan egészet amitől tökéletes lesz valami.

És egyébként is mi az hogy tökéletes. Ez ugyan olyan szubjektív fogalom mint a szépség. Mindekinek más. 😉

2016. júl. 23. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem és maximálisan egyetértek a hármassal.
2016. júl. 23. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!