Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket is állandóan zargat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is állandóan zargat az önfejlesztő fiatalember itt? Lehet esélye így valaha barátnőre?

Figyelt kérdés
Minden kérdésnél és válasznál jön az úri embertől egy levél amiben ismerkedni szeretne. Ti is találkoztatok az úri emberrel? Milyen egyébként?
2016. júl. 19. 21:18
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

köszi 20. :D Ez nagyon jóóó :D

És van nő, aki erre megy? :O

2016. júl. 20. 09:18
 22/30 anonim ***** válasza:

"önfejlesztéssel" foglalkozó = munkanélküli

Amúgy úgy látszik, hogy elolvasott pár PUA cikket, és most azt hiszi, hogy majd így jobban bejön a nőknek.

2016. júl. 20. 17:24
 23/30 anonim ***** válasza:
Egyébként én azt gondolom, hogy aki igazán önfejlesztésen dolgozik, az nem irigyli másoktól a tudását.
2016. júl. 20. 23:12
 24/30 anonim ***** válasza:
#21 úgy tűnik hogy lesz még némi folytatás. :)
2016. júl. 22. 01:09
 25/30 anonim ***** válasza:
Basszus, hát már alig ír, szerintem talált egy új csajt akitől megkérdezheti hogy van-e facebookja, mert nekem másidszorra sem volt. Biztos azt várta hogy regisztráljak miatta. :(
2016. júl. 22. 07:26
 26/30 anonim ***** válasza:

#20 folytatás:

Ő: vagyok .

Én: Na halljuk a viccet!

Ő: milyen témáju legyen

Én: Tökmindegy. :)

Ő: facebookod van amugy?

Én: Nem, tegnap óta még nem regisztráltam. :)

Ő: értem és képet majd cserélhetünk hogy tudjam kivel beszélek?

Én: Még mindig a viccet várom baby. :)

Ő: nem vagyok a bébid.idősebb vagyok mint te a 24 évemmel.én meg azt várom hogy válaszolj.

UI: 1992-es vagyok... :D

2016. júl. 22. 13:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Javaslom, linkeljetek be neki ezt a kerdest, ha legkozelebb a marhasagaival jon privatban.
2016. júl. 23. 13:06
 28/30 anonim ***** válasza:
Először is az intelligenciámmal nincsen gond ahogy a 2 es válaszoló hazudta.Nyilván aki azt mondta hogy unalmas persze mindenkinek más az izgalmas nem is akarok mindenkinek tetszeni.De tényként nem mondható hogy az lennék.
2016. júl. 23. 15:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Na, most kiderül hogy "szánalmas" vagyok... :D

Ő: most komolyan ezzel szórakozol hogy kiteszed a beszélgetést?szánalmas :D

nem az én részemről hanem a tiedről :D

2016. júl. 23. 16:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Mutatja az értelmi szinted hogy min mulatsz.
2016. júl. 23. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!