Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket is állandóan zargat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is állandóan zargat az önfejlesztő fiatalember itt? Lehet esélye így valaha barátnőre?

Figyelt kérdés
Minden kérdésnél és válasznál jön az úri embertől egy levél amiben ismerkedni szeretne. Ti is találkoztatok az úri emberrel? Milyen egyébként?
2016. júl. 19. 21:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ennél már csak az jobb, hogy ma kétszer egymás után kérdezte meg ugyanaz tőlem, hogy Nő vagyok-e :D
2016. júl. 19. 23:29
 12/30 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet ;) Ha mindenkire ráír, valószínűleg egyszer horogra akad valami komolyabb.
2016. júl. 19. 23:53
 13/30 anonim ***** válasza:
Haha, tőle én még Sosem kaptam. :D
2016. júl. 19. 23:56
 14/30 A kérdező kommentje:
sztréndzsör
2016. júl. 20. 00:18
 15/30 anonim ***** válasza:
Akkor ő az, de abba mi az önfejlesztés, hogy megkérdezni, hogy "szia nő vagy?" :D
2016. júl. 20. 00:20
 16/30 A kérdező kommentje:
15. Én többször kaptam olyan levelet tőle hogy egy önfejlesztéssel foglalkozó fiatal
2016. júl. 20. 06:47
 17/30 anonim ***** válasza:
én még nem. miről van szó pontosan, mitől önfejlezstő?
2016. júl. 20. 07:44
 18/30 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs ezt kérdezd meg tole?
2016. júl. 20. 07:45
 19/30 anonim ***** válasza:
én még nem találkoztam vele, de kókler lehet ha önfejlesztés után még mindig nem puncimágnes és itt kell szenvednie.
2016. júl. 20. 08:54
 20/30 anonim ***** válasza:

Ő: Szia 24 éves önfejlesztéssel foglalkozó fiatal vagyok,szívesen ismerkednék veled ha gondolod írj.

Én: Mit értesz önfejlesztés alatt? :)

Ő: megkérdezhetem hova valósi vagy?

Én: Budapest.

Ő: önfejlesztés:kiegyensulyozottság boldog élet

elérése.van facebookod?

Én: Nincs. NA de mik a módszereid? Hogy valósítod meg?

Ő: ezek értékes információk nem gondolod hogy csak ugy kiadom őket.képet cserélünk hogy tudjam kivel beszélek?

Én: Nem is tudom. Anyukám azt mondta hogy ne bízzak meg az idegenekben... :D Ugye tudod hogy tekintve hogy nincs facebookom, a rólam készült kép értékes információ... szóval... mit értesz a gyakorlatban önfejlesztés alatt? :)

Ő: pozitiv hozzállás kifejesztése.amugy meg felnőtt ember vagy.nem anyukád bábja.

Én: Ez tréfa volt ám, a nevedre reflektálva. 24 éves vagyok. Van humorérzéked egyébként? :)

Ő: nincsen

Én: Kár.

Ő: már hogyne lenne.

Én: Na, akkor találj ki most egy viccet!

Ő: mit tudhatok meg rólad?

Ő: fáradt vagyok már

Én: Akkor majd holnap! ;)

2016. júl. 20. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!