Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik csak nyernek, es vannak akik csak veszitenek, jo torveny ez?

Szerintem inkább vannak emberek, akik csak panaszkodnak és vannak emberek, akik csak dicsekednek (utóbbi nem a jó szó rá, de nem jut eszembe pontosabb).
Jobban világlátás kérdése. Van aki úgy éli meg ugyanazt az élettörténetet, hogy neki mennyire jó, ez is összejött, az is összejött... Más meg úgy, hogy ez se jött össze, az se jött össze, mennyire rettenetes nekem.
Én is a panaszkodós kategóriába tartozom, de ha megerőltetem magam, találok pozitívumokat az életemben. Voltak azért bőven időszakok, amikor nem ment, de utólag belátom, hogy ez jelentős mértékben az én hibám volt.
Szóval szerintem érdemes inkább az önfejlesztésre, a pozitív világkép kialakításár fordítani az energiáidat, ahelyett, hogy másokra irigykedsz.

+1
Illetve attól függ, teszel-e magadért.
Társkeresésnél maradva és pl lány szemszögéből, én is az vagyok ;)
Megpróbálod-e szeretni magadat, kihúzni magad, fejet fel, mosolyogni, önbizalmas kisugározni?
Próbálod az eszed is használni, ugyanakkor nem elnyomni az érzelmeidet?
Életben:
Tanulsz-e (új szakmát, ha az kell, nyelvet, ha azt kell, akár otthon nyelvet, ha úgy van lehetőség, jogsi esetleg)? Sportolsz-e? Kihasználod-e a lehetőségeidet? Kilépsz-e a komfortzónádból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!