Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van olyan, hogy meggondoljátok magatokat?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy pl. először nem kell nektek az adott lány, de aztán később mégis, vagy összevesztek, de aztán szívesen kibékülnétek vele. Vagy csak a lányok ilyenek?2016. júl. 19. 14:03
2/5 anonim 

válasza:

A gyerekek ilyenek. A felnőttek tudatos döntéseket hoznak, és ahhoz a kedvnek nem sok köze van. Ezek már életre szóló döntések többnyire, nem járunk-nem járunk kategória. Aki felnőtt és igazán társat keres, az végleges döntéseket hoz.
3/5 anonim 

válasza:

Nálam ritkán. A döntéseim mellett ki szoktam tartani.
4/5 anonim 

válasza:

Nem egészen így, de úgy már jártam hogy egy első találkozásnál ellenszenves lányt megkedveltem ahogy megismertem. Akkor nem kellett volna semmi pénzért. Most már látok esélyt a dologra. 27/F
5/5 anonim 

válasza:

Igen, van ilyen, ha jobban megismerem, és a lelkébe beleszeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!