Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek hol van a legnagyobb esélye, legtöbb lehetősége arra, hogy kapcsolatot találjon?
Figyelt kérdés
Internet nem érdekel!2016. júl. 19. 12:58
1/11 anonim válasza:
Beoltozol pikachunak es vki begyujt teged is. :)
2/11 anonim válasza:
Kedves első ez a nap válasza! :D
Amúgy engem is érdekelne mert sajnos én sem tudom. 21/L
3/11 anonim válasza:
Esetleg iskolában, munkahelyen vagy valami hobbidhoz kapcsolódó helyen de ez sem biztos.
4/11 anonim válasza:
A közvetlen környezetében. Munkahelyen, buszon, boltban, ahol amúgy is megfordulsz, és egy idő után ismered az embereket. Akinek szimpatikus vagy, azt úgy is észreveszed, és könnyű kezdeményezni.
Mondjuk ha egész nap otthon ülsz, vagy csupa nővel dolgozol együtt, akkor nem lesz egyszerű.
5/11 anonim válasza:
Építkezések környékén, ahol füttyszóval, "kedves" bókokkal operálnak feléjük a férfiak. :D:D:D
6/11 anonim válasza:
Kapcsolatot, bárhol lehet találni. Egyenlőre nincs még olyan bolt, ahová besétálsz és veszel egyet. Kicsit nyitott vagy nincsenek ilyen tabuid, miszerint, utcán, boltba, járművön, stb, nem ismerkedsz. Nyitott szemmel jársz, tudsz kicsit kommunikálni, minden hol ott az esély rá.
7/11 anonim válasza:
Konkrétan bárhol.
Ehhez alany kell, nem pedig helyszin.
Nem egyszer voltam szórakozóhelyen, és mégsem ott találtam magamnak párt...
9/11 anonim válasza:
A nőket szedik fel, gyakorlatilag annyi a dolguk, hogy olyan helyen legyenek, ahol előfordulnak fériak is, és nem tudják, hogy hol ismerkedjenek. Kész vicc...:)
10/11 Noren1989 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!