Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nőnek megy rendesen az élet, egy átlagos férfinak meg bszkodni kell érte hogy legyen valami így van?
"Átlagos nő vagyok évek óta pasi nélkűl. Na?"
Most kaptál 328487377432db privát üzenetet, csak ki kell választanod 2-3et, akikkel elmész randizni :)
A lányok/nők akik azt jelzik, hogy évek óta nincs senkijük akarnak egyáltalán? Tesznek érte bármit?
Mert azért a környezetemben a nők többsége inkább arra panaszkodik, hogy a munkahelyén vagy az edzőteremben sem tud 10 percig a munkával/edzéssel foglalkozni anélkül, hogy valaki ne próbálna beszélgetni..
Izé... egy kérdést hogy a rákba lehet lepontozni? :)
#13 voltam
A férfiaknak nehezebb a dolog, ha csak nincs valami nagyon előnyös tulajdonságuk, de itt erről úgysem lehet normálisan beszélni. A nőknél óriási hájpot kapott anno, hogy legyenek szinglik és milyen jó, a pasikról meg most sorban jelennek meg a könyvek, hogy nem tudnak csajozni. De, itt lazán megmondja pár nő, hogy ez a jelenség nem létezik, mert nekik x éve nem volt pasijuk és szépen lepontoznak mindenkit, aki mást tapasztalt.
Hiába írja itt le valaki a dolog evolúciós, szociológiai és kulturális okát, úgyis érvel valaki, hogy neki nincs pasija akkor sem, ezért nem igaz.
Pár konkrét példa, aminél elég szembetűnő a különbség:
Egy fiatal srácnak nincs kiépített egzisztenciája, amit sokan a férfiasnak tartanak, így rengeteg nőnél ki is esik a játékból. Ellenben egy fiatal nő simán találhat idősebb pasit, mert semmi ilyen jellegű elvárás nincs felé.
Vagy vegyünk egy nem túl határozott, esetlen srácot. Nem igazán fogja érdekelni a nőket, senki sem fog rajta segíteni. Ellenben, ha egy nő ilyen, lesz olyan pasi, aki segít, mert szegény kis elesett nő.
Nekem az a döbbenetes, hogy egyesek észre sem veszik vagy nem akarják észrevenni a környezetüket. Nekem is van jó pár nő ismerősöm, aki panaszkodik, hogy nincs pasija, közben pedig lazán sorolok pár ismerőst, akivel simán összejöhetne, facebookon is rendszeresen kapnak ismerősjelölést, üzenetet, hasonlókat. És képesek azt mondani, hogy nem kellenek senkinek, pedig szimplán válogatnak (amivel amúgy semmi gond) vagy nem is akarnak kapcsolatot. Ellenben egy srác, ha azt mondja, hogy nem kell senkinek, akkor tényleg nem kell senkinek. Próbálkozik és sorban elhajtják, a lányoktól pedig minimális érdeklődést sem kap. Pedig kb. bárminek örülnének.
"Nekem az a döbbenetes, hogy egyesek észre sem veszik vagy nem akarják észrevenni a környezetüket. Nekem is van jó pár nő ismerősöm, aki panaszkodik, hogy nincs pasija, közben pedig lazán sorolok pár ismerőst, akivel simán összejöhetne, facebookon is rendszeresen kapnak ismerősjelölést, üzenetet, hasonlókat."
:)
A legtöbb ilyen nőismerősömtől szoktam kérdezni, hogy a barátzónájukban található legalább 30 férfivel mi a helyzet. Erre mindig hosszas felsorolás jön, hogy mi a baj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!