Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a különlakás a nőknél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a különlakás a nőknél az egzisztenciáról szólna és az önállóságot, mint okot csak kifogásként emlegetik?

Figyelt kérdés

Ezt azért gondolom, mert csomó fi barátom van, lég nagy a baráti társaságom és azt vettem észre, hogy vannak olyan barátok, akik szülőkkel laknak, viszont baromi önállóak, a szüleiket is ellátják, mosnak, főznek, vasalnak is stb. de mégsem kellenek s nőknek, mert nem egyedül laknak külön lakásban.

Vannak haverok, akik külön laknak, önálló lakásban, viszont viszi haza a szennyest, anyuka hozza a kaját, felmoss stb. De van barátnője, mert egyedül lakik külön lakásban.

2016. júl. 18. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Olyan is van, aki csak bele akar ülni a készbe, de ezt nem lehet általánosan ráhúzni mindenkire. Én a magam erejéből értem el azt a szintet, ahol tartok, és nem szeretnék innen visszalépni. Meg tudom természetesen különböztetni azokat, akik életképtelenek és azokat, akik nem azok, csak valamiért így hozta az élet. Egyik exem a leszázalékolt anyját tartotta el egyedül, nála nem volt kérdés, hogy miért él az anyjával, nyilván ő nem a mamahotel kategória, de beszélgettem olyannal, akinek dolgozni elmenni is nyűg 30+ évesen, már évek óta munkanélküli, mert mi lesz anyucival (aki elmondása szerint egyébként talpraesett nő, a jég hátán is megél típus, nem szorul állandó felügyeletre, csak éppen már nem fiatal).
2016. júl. 18. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Senki sem várja el, hogy egyedül lakjon egy lakásban, legalábbis én biztos nem. Viszont az annyira nem játszik, hogy mindig csak nálam vagyunk, mert ha hozzá megyünk már két hetes kapcsolat után is haverkodni kell anyukával. Elég kellemetlen, főleg, ha 1-2 hónapot él meg a dolog. Komolyan, ki szeret minden sűrűn új embert bemutatni otthon? Szerintem senki. (Volt is egy cikk erről, hogy van aki pont azért nem jut el egy kapcsolatig, mert kellemetlennek érzi, hogy már rögtön anyóspajtással kell lepacsiztatnia a másikat, bár nem hiszem, hogy most megtalálom.) Tehát csak az marad, hogy mindig nálam vagyunk, ami nekem nem tűnik korrektnek, vagy valami panzió, mintha szerető lennék... Köszi, de nem.

Másrészt meg láttam én már ilyen "önálló", otthon lakó férfiakat - egyik sem nőtt fel annyira, mint amennyire ők azt gondolják.

2016. júl. 18. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!