Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálam bénább srácok 3-4 nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam bénább srácok 3-4 nővel is egyszerre tartják a kapcsolatot én egyel sem?

Figyelt kérdés
Mi az oka ennek? De volt màr olyan simàn kiütöttem az ilyen kaszanovàt a ringből egy csajnàl. Csak én nem tudom olyan jól pörgetni a nőket, lehet a facebook-ot kéne annyira megnyomnom, hogy akadjanak vagy mi?

2016. júl. 17. 22:32
1 2
 11/16 cukilányka 0.0 ***** válasza:

Valószínűleg bármelyik buta cafka okosabb nálad.

20L

2016. júl. 18. 01:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, valószìnüleg ìgy van. Köszi az építő jellegű vàlaszod :)
2016. júl. 18. 01:21
 13/16 anonim ***** válasza:
eddigiekbol leszurve kva nagy az arcod,es rohadt bekepzelt vagy.. tehat necsodalkozz ha kerul a legtobb csaj..
2016. júl. 18. 01:25
 14/16 A kérdező kommentje:

Eddigiekből leszűrve, mindenkivel ùgy kommunikàlok, ahogy szerintem megérdemli :). Nem kerül az összes csaj, ezt sem tudom miből szűrted le.

Ràadàsként nem is ismersz mit szűrsz le, hogy a paraszt beszólàsokra nem egy köszönömmel vàlaszolok? Innen is csak gratulàlni tudok :)

2016. júl. 18. 01:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Ùgy tűnik erre sem fog érkezni értelmes vàlasz, törlöm is a sajàt kérdések közül. Ha valaki mégis érezne magàban késztetést, és szeretne adni egy épkézlàb értelmes, nem troll, nem bunkò, nem sértésnek szànt vàlaszt az tegye meg legyen szìves privàt üzenetben. Hőbörgők meg pörögjenek tovàbb a kérdésen, küldjék tovàbbra is a személyemről szóló konteokat a szemközti fal szívesen fog vàlaszt adni nekik.
2016. júl. 18. 02:04
 16/16 anonim ***** válasza:
vegyel vissza az arcodbol igaza van az elottem szolonak. mi az,h benabb sracok? te vagy a bena,csak nem veszed eszre. ego men..
2016. júl. 18. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!