Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak magamnak társat egy érdeklődési körön belül?
Olyan posztgraduális érdeklődési köreim vannak melynek orientációja nagyon keveseknél szinte senkinél nem megy végbe. Ezen témában nem indítanak fórumokat nincsenek társaságok és az közélethez alkalmazkodott emberek számára jelentéktelen, illetve ellenszenvvel lép fel. Én jelenleg több témával is foglalkozom pl: robotológia, űrkomp, és más egyéb hasonló.
Saját emelt intellektuálisomba keresnék társat a kutatásaimhoz és fejlesztéseimhez, és ebben kérnék segítséget hogy milyen úton induljak el?
Az eddigi társkeresési protokolljaim sajnos nem hoztak eredményt.

Szia Sheldon, te vagy az?:D
Egyébként miért kitétel, hogy ugyanazt kutassa a másik, amit te? Nem elég, ha ő is műszaki beállítottságú és kutat?...

Maga az professzor úr? :O

"Az eddigi társkeresési protokolljaim sajnos nem hoztak eredményt."
Ez maradjon is így!

nincs olyan, hogy posztgraduális érdeklődési kör, troll :P
szerintem töröltesd a kérdést, és fogalmazd át, hogy hihetőbb legyen

#1 Rugalmas vagyok a tudományok terén nem orientálódtam egy témára csak egy célt szeretnék beteljesíteni.
#2 Nem.
#3 Komolyan gondoltam amit írtam.
#4 Köszönöm. Igaz! ... & igen.
#5 De negatív vagy.
#6 Tagja vagyok de sajnos a zöme nézőkből áll felfedező hajlamú egy sem volt az eddig megismertek közt.
#7 A magyar nyelv csodálatos, a troll szó az álltalad használt értelemben sincs benne a magyar nyelvben mégis használod.
#8 Alapítottam. A cetlik nem igazán válnának be az ember természete miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!