Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak magamnak társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak magamnak társat egy érdeklődési körön belül?

Figyelt kérdés

Olyan posztgraduális érdeklődési köreim vannak melynek orientációja nagyon keveseknél szinte senkinél nem megy végbe. Ezen témában nem indítanak fórumokat nincsenek társaságok és az közélethez alkalmazkodott emberek számára jelentéktelen, illetve ellenszenvvel lép fel. Én jelenleg több témával is foglalkozom pl: robotológia, űrkomp, és más egyéb hasonló.

Saját emelt intellektuálisomba keresnék társat a kutatásaimhoz és fejlesztéseimhez, és ebben kérnék segítséget hogy milyen úton induljak el?

Az eddigi társkeresési protokolljaim sajnos nem hoztak eredményt.

2016. júl. 16. 15:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Szia Sheldon, te vagy az?:D

Egyébként miért kitétel, hogy ugyanazt kutassa a másik, amit te? Nem elég, ha ő is műszaki beállítottságú és kutat?...

2016. júl. 16. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
2016. júl. 16. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármiféle bántás nélkül,remélem ez a kérdés kamu vagy ha igaz,nem ebben a formában van megfogalmazva az adott fél számára...
2016. júl. 16. 15:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Előadásokon, konferenciákon, eseményeken ismerkedhetsz. Nem elég ha érdeklődik a téma iránt? Most társat keresel és egyben olyat aki kolléga is lehetne?
2016. júl. 16. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

"Az eddigi társkeresési protokolljaim sajnos nem hoztak eredményt."

Ez maradjon is így!

2016. júl. 16. 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Vannak csillagászattal foglalkozó oldalak, közösségek, azok nem jók?
2016. júl. 16. 15:46
 7/13 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy posztgraduális érdeklődési kör, troll :P

szerintem töröltesd a kérdést, és fogalmazd át, hogy hihetőbb legyen

2016. júl. 16. 16:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Alapíts egy csoportot kezdésnek facebookon Zsenikém. :D 150-es IQ kellett volna ennek kitalálásához? Vagy kinyomtatsz cetliket, mint akik elhagyják az állataikat és kiragasztod villanykarókra, közlekedési táblák oszlopára stb.
2016. júl. 16. 16:10
 9/13 A kérdező kommentje:

#1 Rugalmas vagyok a tudományok terén nem orientálódtam egy témára csak egy célt szeretnék beteljesíteni.

#2 Nem.

#3 Komolyan gondoltam amit írtam.

#4 Köszönöm. Igaz! ... & igen.

#5 De negatív vagy.

#6 Tagja vagyok de sajnos a zöme nézőkből áll felfedező hajlamú egy sem volt az eddig megismertek közt.

#7 A magyar nyelv csodálatos, a troll szó az álltalad használt értelemben sincs benne a magyar nyelvben mégis használod.

#8 Alapítottam. A cetlik nem igazán válnának be az ember természete miatt.

2016. júl. 16. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem ne égesd tovább magad vagy valakit érdekel még ez a kis műsor?
2016. júl. 16. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!