Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan kevés a szép nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kevés a szép nő?

Figyelt kérdés

2016. júl. 15. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
És miért olyan kevés a jó pasi?
2016. júl. 15. 22:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Bp, I.kerület: éjjel nappal mászkálnak itt gyönyörű nők
2016. júl. 15. 23:19
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy nincsenek, csak nagyon kevesen.

Ellenben akkora önbizalmuk van, hogy szinte vonszolják maguk után az utcán...

Vagy szép fej, igényes smink és megcsinált haj, de borzalmas test vagy látszik, hogy sportol, figyel az alakjára, de a fejével az istennek se csinálna semmit.

Arra persze nem lehet gyúrni.

És akkor még semmit nem beszéltem a nagyobb részt kitevő vágóhíd-szökevényekről...

2016. júl. 15. 23:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Te figyelj már Magyarországon a legszebbek a nők.
2016. júl. 16. 00:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor költözz el másik országba! Legalább több marad nekünk. :)
2016. júl. 16. 01:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
És miért olyan sok a felszínes férfi?
2016. júl. 16. 04:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért nem néz ki úgy az összes pasi mint Fabregas? :DDDD
2016. júl. 16. 06:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Vágóhíd szökevények haha, ez tetszik
2016. júl. 16. 10:56
 19/22 Titusztitusz ***** válasza:
Pl.azért,mert a pénzvilág,és a média urainak nem érdeke az,hogy a nők IGÉNYESEK LEGYENEK ÖNMAGUKRA,ízlésesen tudjanak öltözködni,adjanak a külső megjelenésükre,legyen stílusuk,stb,stb,hanem az az érdekük,hogy a mai nők gondolkodás nélkül kövessék az elmebetegebbnél elmebetegebb divatokat,koncepciókat,konfekciókat,meg agymosásokat...Egy olyan nő,aki még képes NORMÁLISAN MEGJELENNI,és KINÉZNI manapság,az hamar megkapja a lebutított,manipulált zombiseregtöl a jelzőt,hogy:K.URVÁS...Holott az illető hölgy csak úgy öltözött fel,ahogy egy NŐNEK amúgyis öltözni kellene...Teljesen fejetetejére állított,kifordult világban élünk manapság ezen a téren is,mint ahogy minden más téren is...
2016. júl. 16. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de itt Debrecenben gyakorlatilag az a ritka, ha nem látok olyan csajt, akit nem vinnék egyből az ágyba (pedig elég válogatós vagyok). Az egyetem körül pedig átlagosan minden negyedik csaj modell alkatú. Persze minden városra igaz, hogy a külső lepusztultabb területeken a szegényebb emberek egyben csúnyábbak is, gondolom Bp.-n is ez a helyzet. Egyébként én ahányszor Pesten jártam, (természetesen nem a tré környékeken), mindig gyönyörű csajokat láttam. Az egyes kommentelőhöz hasonlóan, viszont számomra is lelki gyötrődés minden nap látni őket és akceptálni, hogy soha nem lehet olyan barátnőm. Ez kb. olyan, mintha Dubaj-ban dolgoznál melósként és közben a sok sportautó, drága ékszer/luxushotel a szemedet szúrja ki, de sosem lesz alkalmad megtapasztalni a gazdagságot.
2016. júl. 16. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!