Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/22 anonim válasza:
Inkább miért olyan sok? Akár merre járok, mindig látok, csak a szívem fájdítják, hogy egy se az enyém..
2/22 A kérdező kommentje:
Érdekes. Te merrefelé jársz?
2016. júl. 15. 21:59
3/22 anonim válasza:
sok van, csak nem oszlanak szét hanem korlátozott számú várólistán sorakoznak
4/22 anonim válasza:
Szerintem is túl sok. Csak forgatom a fejem. Hol vannak az átlagos nők? Hol?
5/22 A kérdező kommentje:
Ti merrefelé jártok?
Én Budapesten kóválygok és mindenhol elhízott, karfiolos seggű, aránytalan, nőietlen, áh...
2016. júl. 15. 22:04
6/22 anonim válasza:
Talán mert partnerrel élnek és nem kóvályognak Budapest utcáin...
Milyen lenne a szép neked?
7/22 anonim válasza:
Azért kis hazánkban van elég sok szép nő. Na persze, ha valami megálmodott, extra igényed vannak, akkor nehéz dolgod van. Legyünk őszinték, ha olyan igényeid vannak, hogy legyen három füle, tizenkét ujja,stb,akkor nehéz dolgod lesz megtalálni.
9/22 anonim válasza:
4# vagyok és Bp-en. Többségében kifejezetten csinos nőket látok a belvárosban. Lehet a külső kerületekben más a helyzet, nem tudom. :)
10/22 anonim válasza:
Nem kéne csukott szemmel járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!