Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megőrülök, már évek óta nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök, már évek óta nem volt normális barátnőm?! 24/F

Figyelt kérdés
Valóban egyre ritkább a normális csaj? Mind olyan kicsinyes dolgokkal tud foglalkozni, hogy milyen színű a sminkje vagy a körmei, mennyire barna a bőre, ombrés e a haja, milyen buli, pia, drog. A másik véglet meg az igénytelenje, amiről inkább nem is ejtenék szót. És akkor még csak ezek a külsőségek, belül tök üres agyban is meg érzelmekben is a legtöbb. Hahó 2016, normális nők?

2016. júl. 14. 21:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mi a f/sz nagy elvárás abban, hogy viselkedjen kultúrember módjára és ne hajhássza az anyagiakat? Legrosszabb párosítás ha még okos is és a külsőségekkel foglalkozik, na annál rosszabb nem is kell. Legyen visszafogottabb, adjon azért magára, ne legyen nagybulis minden péntek-szombat bedobom magam meg mást is. Ha elviszem valahova társaságba, ne nekem keljen beszéltetnem, legyenek önálló gondolatai ne a reklámokhoz igazodjon. Ja ami a legfontosabb, ha elviszem valahova nyaralni ne a pláza legyen az első ahova be akar menni. Tudom, hogy létezik ilyen nő, láttam is nem egyet, csak hát boldog párkapcsolat miegyéb...
2016. júl. 14. 23:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Add fel, "dezsvírem". Nem látod be a saját hibáidat ott komoly a baj.
2016. júl. 14. 23:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Én látom a hibáimat, sőt mindig magam adom, nem kell megjátszanom magam, hogy szeressenek. Ha úgy látom szükséges változok, de csak akkor ha van kiért. :)
2016. júl. 15. 00:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, egyre kevesebb a normális csaj és egyre több a vérző szívű férfi, válassz egyet közülük.
2016. júl. 15. 00:10
 15/22 A kérdező kommentje:
Na megjött így estére olcsó jános is, a még olcsóbb poénjaival. Meghagyom neked a vérzőszívű rómeókat, lehet még értékelni is fogják a poénjaidat.
2016. júl. 15. 00:13
 16/22 anonim ***** válasza:
már ránézésre látszik, hogy ki milyen. ültél már bkv-n? bőven szemezgethetsz az olyan nők között, akik nem műkörmösek, nincs kint a fél sXgük a nadrágból, nem tetovált a szemöldökük, stb. Azért nem mindenki közönséges szerencsére. A normális kinézetű emberek között nagyobb eséllyel találsz olyat magadnak, akire vágysz. Egyszerűen nyitott szemmel kell járni, szerintem nem ezt teszed.
2016. júl. 15. 06:04
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, látszólag nagy az elkeseredettséged, ha itt panaszkodsz nem jutsz előrébb a problémáddal.Ahogy írták járj nyitott szemmel és ne akarj mindenáron azonnal tökéletes barátnőt, mert ha rágörcsölsz tuti csak azokkal találod szembe magad, akiket írtál, hogy nem szívesen viselnél el.

Biztos hogy léteznek még olyanok a környékeden akik számodra megfelelőek és nem élnek párkapcsolatban, csak még nem fedezted fel őket. Remélem mihamarabb sikerrel jársz.

2016. júl. 15. 08:56
 18/22 anonim ***** válasza:

".a 23 körüli pasik meg kiélik még az életüket és megy a buli, pia, drog, csajozás"

látszik hogy nem találkoztál még az összes pasival mert én pl nem ilyen vagyok :D

22F

2016. júl. 15. 10:35
 19/22 anonim ***** válasza:
és akkor mi van ha nincs bnőd? Összedől talán a világ??
2016. júl. 15. 10:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem te vagy túl felszínes, és könnyen ítélsz. Imádom a körömlakkokat (ugyan sminket soha nem használok), és szeretek bulizni, olyankor meg befigyel egy kis pia és egyebek. Ez még nem jelenti azt, hogy ezek a legfontosabb dolgok az életemben. Ettől még nagyon tudok szeretni és ragaszkodni, nagyon érzelmes vagyok (sokak szerint túlságosan is), és igyekszem agyban is fejlődni, hatalmas könyvmoly vagyok, tanulok ezerrel, egyetemen is, meg "hobbiból" is.

Attól, hogy valakit foglalkoztatnak értelmetlen apróságok is, attól még lehet mellette értelmes, nem zárja ki egymást a kettő. Vagy egyértelműen üres vagyok agyban csak azért, mert tegnap este cseresznyéket festettem a körmeimre, mert épp ráértem? :D Ugyan már. Máskor ennél 4-szer több időt töltök azzal, hogy részecskefizikáról olvasgassak. :D Túl könnyen írod le az embereket.

Persze, jogod van hozzá, hogy válogass, ha téged zavar a smink, körömlakk, stb, akkor természetesen veheted ezeket kizáró tényezőnek, de lehet, hogy ilyen apróságok miatt tök jó és érdekes, értékes emberektől zárkózol el.

2016. júl. 15. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!