Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a szép nőnek nem kell smink és egyéb kiegészítők, anélkül is szép?
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 14:49
12/21 anonim válasza:
Mindig sminkelek mert emiatt is érzem magam nőnek. Kiemelem ami szép, de nem rejtem el azokat a részeket amik kevésbé. Nem maszkszerű a hatás, de szeretem kihozni magamból a maxot és ehhez ez is hozzátartozik, akárcsak a férfiaknál a borotválkozás vagy egy jó parfüm.
13/21 anonim válasza:
Aki szép, az reggel is szép, tartja a mondás és egy Charlie dal is, asszem. :D Így van, a naturális szépségeknek nincs szükségük sminkre és egyéb kiegészítőkre (ettől függetlenül nincs ellenemre, ha szolidan néha sminkel egy nő és kiegészítőket hord).
14/21 anonim válasza:
a sminkre és általában minden másra is igaz, hogy a kevesebb néha több és jó érzékkel meg kell találni a határt, hogy meddig van értelme és nem szabad vele túlzásba esni.
lehet, hogy van, akinek bejön az erősebb smink, de sok nő ismerősöm mondja, hogy a nők első sorban egymás miatt divatoznak, sminkelnek, nem annyira a pasik miatt, akik gyakran észre sem veszik a különbséget.
én jobban szeretem, ha egy nő nem sminkel, vagy legalábbis nem látom rajta, hogy ki van sminkelve. úgy gondolom, hogy az ízlésses smink az, ami épp csak egy kicsit javít az eredetin, de nem látszik meg (nagyon?), hogy smink és így hajlamosabb vagy természetes szépségnek tekinteni a végeredményt mesterséges, művi dolog helyett.
15/21 anonim válasza:
Érdekes kérdés, mert például a barátom számára sminkkel és smink nélkül is gyönyörű vagyok, magamnak viszont sminkkel mégiscsak jobban tetszek. Van akinek meg azzal sem tetszenék. Tehát nézőpont kérdése, hogy egy adott személy kinek hogyan szép.
16/21 anonim válasza:
Ez egyéni dolog, hiba mindenkin van, mert emberek vagyunk, kérdés, hogy hol, és milyen mértékű. Ha valaki ügyes, ezeket a hibákat jól el tudja rejteni mások szeme elől, akár öltözékkel, akár kiegészítővel, akár sminkkel. Én nem használok napi szinten sminket, már csak azért sem, mert pl. nagy melegben leizzadom, a szemem a spirálon és a szemhéjpúderen kívül mást nem visel el. Viszont ha fellépek, oda sminkelek, ha alkalomra ki kell öltözni, oda is.
17/21 anonim válasza:
Sajna a nők nagyrésze rondább mint a hét főbűn, ezért biztos ami biztos még sminkkel tovább rontanak rajta.
18/21 anonim válasza:
Ez ízlés kérdése. Van, aki szerint igénytelen, ha egy nő sminkel, az exem meg már attól kiborult, ha szempillaspirál volt valakin.
19/21 Sunshinedoll válasza:
Persze, de a legtöbb ember nem azért visel sminket, mert anélkül ronda lenne, hanem azért, mert a smink jó móka. :D
20/21 anonim válasza:
Igaz is meg nem is. Még a szép arcú lányokon is megjelenhet néha pattanás, vagy egy kis véraláfutás, vagy kicserepesedhet a szájuk, ilyenkor egy pici púder és színezett ajakírrel vissza lehet állítani az eredeti állapotot. De van az a típusú smink, ami teljesen megváltoztatja a vonásaidat, rád sem lehet ismerni. Írd be sztárok nevét a keresőbe, látni fogod, hogy smink nélkül sokan mennyire átlagosak, de van, aki még szebb is erős smink nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!