Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy a szép nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a szép nőnek nem kell smink és egyéb kiegészítők, anélkül is szép?

Figyelt kérdés

2016. júl. 14. 14:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
Igen.
2016. júl. 14. 14:50
 2/21 Noren1989 ***** válasza:
84%

Nyilvánvalóan a smikcuccokat gyártó cégek csődbemennének, ha ez tényleg így lenne elfogadott.

26/F

2016. júl. 14. 14:50
 3/21 anonim ***** válasza:
23%

Az egy elég sarkosan feltett kérdés.

A szépség is szubjektív dolog.

Én pl szeretem a sminkelő nőket, de a többség számára(elvileg) taszító. Ezt hogy hozod közös nevezőre?

Egy szép nő alapvetően azt tudja, hogy mitől szép, szóval ha bögyös vagy, akkor azt emeld ki, ha a segged jó, akkor feszülős cucc a nyerő, ha viszont szopós szád van szép szemekkel, akkor az arcodra irányítsd a figyelmet.

Végső soron talán igaz, hogy nincs ronda nő, csak lusta.

2016. júl. 14. 14:52
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
"Egy szép nő reggel is szép." Ahogy szokták mondani. Tehát aki szép, annak nem feltétlenül kell smink. De a kisugárzáson is sok múlik.
2016. júl. 14. 14:53
 5/21 Titusztitusz ***** válasza:
Mondjuk egy szép nőnek valóban nem szükséges a smink,de a kiegészítő holmik sokszor jól tudnak jönni nekik is...
2016. júl. 14. 14:53
 6/21 anonim ***** válasza:
Ez pontosan így van!
2016. júl. 14. 14:55
 7/21 anonim ***** válasza:
46%
Így van, de ez csak akkor igaz, ha van benne valami természetes szépség.
2016. júl. 14. 14:55
 8/21 anonim ***** válasza:
68%
Én pl sosem sminkelek, nem érzem hogy szükségem lenne rá, és itt nem a természetes sminkről beszélek, hanem egyáltalán semennyiről. Viszont hajra rámegyek, egyrészt mert lapul és ezért állítgatnom kell gyakran, másrészt mert teljesen ezüstfehérre festem... Szóval ha egy nő nem is sminkel, valami máson biztosan behozza azt odafigyelésben meg pénzben :)
2016. júl. 14. 14:57
 9/21 anonim ***** válasza:
Egy nagyon szép nő, anélkül is szép, max csak dob rajta.
2016. júl. 14. 14:57
 10/21 anonim ***** válasza:
59%
Az enyhén, vagy egyáltalán nem sminkelő nőkben majd mindig találok valami természetes szépséget. Az agyonsminkelt, eleve gyanús és vissza taszító.
2016. júl. 14. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!