Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebbe a pasiba meg mi ütött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe a pasiba meg mi ütött?

Figyelt kérdés

Sok barátnője volt már, de azt mondta, hogy szakított minddel nagyon hamar, mert nem volt beléjük szerelmes, és szerinte úgy nincs értelme együtt lenni valakivel.

Velem is ismerkedett, és azt mondta, hogy irántam sem érez komolyabban semmit, tehát nem szeretne komoly kapcsolatot, de egyébként nincs ellene semminek... (Én is így vagyok vele, szóval jelenleg szexkapcsolat van.)

Érti ezt valaki? A többi csajnak nem mondta meg előre, hogy csak szexet akar, nekem igen, pedig nem tudhatta, hogy igent mondok-e. Ráadásul másokkal nem akart együtt lenni szerelem nélkül, de velem igen, pedig engem se szeret. Kicsit fura a dolog.

Mielőtt valaki leoltana, hogy úgy se fog belém szeretni, ne reménykedjek, nem is szeretném, ha szerelmes lenne, csak nem értem.

20L, 25F

2016. júl. 13. 10:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok. Nem bántásként mondom, légyszíves ne vedd magadra, általánosságban beszélek erről a jelenségről. Szóval, most őszintén, miért venne bárki komolyan egy olyan lányt, aki belemegy egy szexkapcsolatba, mindenfajta érzelem nélkül? Vagy most szerinted azokat a lányokat, akik egy pillanat alatt odaadják magukat, bárki is komolyan veszi? Ha eddig is ilyen volt a hozzáállásod a dologhoz, akkor nem véletlenül nem vett komolyan senki, és nem véletlenül nem találtál párkapcsolatot. Legyen már egy kis tartásotok basszus, vagy most jó dolog lesz, hogy ezt titkolni kell? Mert azért a férfiak döntő többsége dobbant, ha ezt megtudja az aktuális barátnő jelöltjéről. Elvileg abban kéne különböznünk az állatoktól, hogy tudunk az ösztöneiknek parancsolni, és nem ugrani a párzási táncra.
2016. júl. 13. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

"másokkal nem akart együtt lenni szerelem nélkül, de velem igen"

El vagy tévedve, veled sincs együtt, max néha meghúz.

2016. júl. 13. 11:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Máté az???????
2016. júl. 13. 11:04
 14/18 A kérdező kommentje:

10: Ha veszekedni akarsz, menjél máshová, nem vagyok rád kíváncsi.:)

11: Persze, értelek, de amikor meg nem adtam könnyen magamat, akkor meg az volt a baj, mert azt hitte a pasi, hogy nem is jön be nekem, vagy pedig olyan is volt, aki megmondta, hogy ő ugyan nem fog teperni senkiért... Ennyit erről.

2016. júl. 13. 11:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem Máténak hívják.
2016. júl. 13. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Ez elég gyakori jelenség, mivel két legyet üt egy csapásra: egyrészt tiszta a lelkiismerete, hiszen nem csapja be a másikat, másrészt meg a nő különlegesnek gondolja tőle magát, mert úgy érzi, hogy (csak) vele őszinte a pasi.

Fura, hogy ez még bejön egy húsz éves lánynál.

2016. júl. 13. 11:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért hiszi azt mindenki, hogy nem látom át a helyzetet. Pontosan tudom, hogy csak szexet akar tőlem, ez nem is volt kérdés. És én is tőle, ez sem.
2016. júl. 13. 11:20
 18/18 anonim ***** válasza:
6os vagyok. Én tudom, hogy ez kölcsönös, ettől függetlenül nem értelek, de mondom ez valószínű az én hibám. Inkább téged csak sajnállak, hogy nem sikerült normális kapcsolatot találni, és ezért erre az útra léptél.
2016. júl. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!