Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a pasiba meg mi ütött?
Sok barátnője volt már, de azt mondta, hogy szakított minddel nagyon hamar, mert nem volt beléjük szerelmes, és szerinte úgy nincs értelme együtt lenni valakivel.
Velem is ismerkedett, és azt mondta, hogy irántam sem érez komolyabban semmit, tehát nem szeretne komoly kapcsolatot, de egyébként nincs ellene semminek... (Én is így vagyok vele, szóval jelenleg szexkapcsolat van.)
Érti ezt valaki? A többi csajnak nem mondta meg előre, hogy csak szexet akar, nekem igen, pedig nem tudhatta, hogy igent mondok-e. Ráadásul másokkal nem akart együtt lenni szerelem nélkül, de velem igen, pedig engem se szeret. Kicsit fura a dolog.
Mielőtt valaki leoltana, hogy úgy se fog belém szeretni, ne reménykedjek, nem is szeretném, ha szerelmes lenne, csak nem értem.
20L, 25F
"másokkal nem akart együtt lenni szerelem nélkül, de velem igen"
El vagy tévedve, veled sincs együtt, max néha meghúz.
10: Ha veszekedni akarsz, menjél máshová, nem vagyok rád kíváncsi.:)
11: Persze, értelek, de amikor meg nem adtam könnyen magamat, akkor meg az volt a baj, mert azt hitte a pasi, hogy nem is jön be nekem, vagy pedig olyan is volt, aki megmondta, hogy ő ugyan nem fog teperni senkiért... Ennyit erről.
Ez elég gyakori jelenség, mivel két legyet üt egy csapásra: egyrészt tiszta a lelkiismerete, hiszen nem csapja be a másikat, másrészt meg a nő különlegesnek gondolja tőle magát, mert úgy érzi, hogy (csak) vele őszinte a pasi.
Fura, hogy ez még bejön egy húsz éves lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!