Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig olyan pasiba szeretek bele, aki ezt nem viszonozza?
Meg is van a megoldás,erről beszéltem.Amúgy az összes nő ilyen,csak a jóképű,izmos stb. férfiak kellenek nekik.A többi aki nem annak született,az haljon meg?!
Hagyjuk is Kérdező,pont ugyanolyan vagy,mint az összes többi nő.Felszínes,válogatós.
Az,hogy nem kellesz nekik,nem csodálom,mivel ők nem is akarnak leállni egy nővel,mikor naponta 100 másik ugyanúgy nyáladzik rájuk,és felajánlja magát.
Akkor szerinted majd pont veled fognak foglalkozni?
És akkor velem mi van? :(
Nekem elég a tök átlag kinézet. Egy fokkal szebb legyen mint az ördög. Az se baj hogy alacsony. Elvárásaim sincsenek nagyok. Annyi, hogy legyen megértő, tisztelettudó, vicces, legyen meg az alap műveltsége, legyen nyitott, és őszinte.
Ezek nagy elvárások? Vagy mi? :/
7-es.
Azok nem nagy elvárások,nagyon sok ilyen srácot ismerek,csak őket észre sem veszik a nők,engem sem.Pedig átlagos kinézet megvan,öltözködésre is figyelek,ápolt vagyok magamra stb.
De még csak esélyt sem kaptam soha egyetlen nőtől sem,mert nem születtem helyesnek,és 1 mp alatt elküldtek melegebb éghajlatra.
Akkor én mit mondjak?! :)
24/F
Kérdező,ha szerinted ez így alakul,akkor ezt kell elfogadnod.
Ha pedig tudatosan akarsz majd dönteni,akkor szólj. :)
Nem bántani akartalak,de valóban sajnos ilyenek a nők. :/
És én is itt állok,és semmit nem tudok már többet tenni egyszerűen,és levegőnek néznek nagyjából a nők... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!