Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért dilemmába kerülnek a nők amikor az ösztön és az érzelem összecsap?
Figyelt kérdés
Amikor nagyon jó az ember nagyon jó vele elvárásoknak szinte minden stimmel érzelmileg teljes egyezés DE a szaporodási ösztön nem működik mert olyan a férfi tehát nincs szexuális vonzalom.
Ilyenkor azért bajba kerülnek a nők hogy miért nem vonzódok hozzá pedig olyan jó vele minden stimmel
2016. júl. 12. 18:51
1/5 anonim 

válasza:

Könnyen le szokták küzdeni, mert ilyenkor meghagyják barátnak és keresnek szexpartnert mellé, aztán meg van oldva. Több ilyet is láttam.
2/5 anonim 

válasza:

Ha rólad van szó akkor a kommunikációval is van gond. Ha nem kívánom testileg akkor esélytelen.
3/5 anonim 

válasza:

Én pontosan ilyen dilemmában vagyok.
4/5 anonim 

válasza:

Én nőként sosem kerültem ilyenkor dilemmába mivel ha nincs vonzalom akkor alapból csak barátként, emberként tekintek rá hiába van meg belsőleg az összhang. Tehát nem a férfit látom benne ha nem izgat szexuálisan kicsit se. És ha ez így van akkor az ismerkedésünk, kapcsolatunk sem telik úgymond romantikus hangulatban, tehát nyilván másképp ismerkedik az ember egy olyannal aki potenciális partner és olyannal aki nem az. És ezért nincs dilemma a végén mert hiába jövünk ki jól akkor sem olyan a kapcsolat. Nem csak a szex teszi a párkapcsolatot mássá/többé egy barátságnál.
5/5 anonim 

válasza:

Nálam ez sosem volt kérdés. Ha csak jófej volt, kedves, aranyos, jól elvoltunk, ő a barát. (a mai napig is a legjobb barátom az illető) Akit ezek mellé még vonzónak is tartok, és ez kölcsönös, azzal lett kapcsolat. Nem bonyolult egyáltalán.
Akihez nem tudtam vonzódni,VAGY a személyisége, stílusa nem jött be, azzal nem jöttem össze, és nem is csináltam belőle problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!