Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban felesleges egy tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban felesleges egy tipikus nagyon jó fiúnak olyan nőnél próbálkoznia, akit eddigi élete során mindig átvertek, megaláztak stb?

Figyelt kérdés
Én egy visszafogott, kedves, csendes igazi tipikus jófiú vagyok. Azt vettem észre hogy amikor olyan nővel ismerkedek interneten, aki sír hogy megalázták, megcsalták, átverték egész életében, azok hozzám nem tudnak vonzódni, mert hiába mondogatják hogy mindig kifogták az ilyen férfiakat, ez sokszor nem véletlen, mert ilyenekhez képesek csak vonzódni.
2016. júl. 12. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem nem mind ilyen, de egy részük már ehhez vonzódik...

23F

2016. júl. 12. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, minek kéne neked ilyen nő? Aki 1 vagy 2 eset után nem tanult belőle, az úgy is megint ott fog kikötni hogy kihasználták. Az ilyen nők P R O B L É M Á S A K ezért keress normálisat.
2016. júl. 12. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát azért verték át és alázták folyton, mert belement. És aki belemegy ilyenbe az sem egy kis ártatlan angyal, csak téged jól beetetett hogy az...:D
2016. júl. 12. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért ahhoz hogy valakit egész életében megalázzanak, megcsaljanak, átverjenek, ahhoz mi kell:

1. hajlam és élvezi - esélyed nincs

2. tipikus gyógyító, 'majd én megmutatom hogy megváltozik' típus, aki nem jól csinálja

3. fogalma sincs önmagáról, sem a saját nőiességéről

Ha ilyen nőre van szükséged, akkor teperj, bizonyíts, de nem lepődnék meg, ha egy idő után te is a szemét pasik sorába kerülnél.

2016. júl. 12. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Engem elég sokat bántottak, vertek át, stb. Hát ja, tényleg a világ legjobb érzése, és mindenki erre vágyik örökre, gondolhatod :D

Én összejöttem egy kedves, rendes, romantikus fiúval, aki tényleg nagyon szeret, és örökre hálás leszek neki, hogy végre nem bánt. Megfogtam az Isten lábát vele, imádom, szeretem, bármit megadnék érte.

Most így a párom mellett már átértékeltem kicsit a dolgokat, és rendbejöttem lelkileg. Viszont előtte a folytonos bántások között simán előfordulhatott volna, hogy újra egy taplóval jövök össze (hozzáteszem minden exem kedvesnek, aranyosnak tűnt az elején, aztán pár hónap után bekattantak egyszerűen).. Azt is tudom, hogy ilyen esetben tűrtem volna tovább a megaláztatást.. Miért? Mert 100%-ig biztos voltam benne, hogy nekem ez jár, nem vagyok elég jó ahhoz, hogy normális pasim legyen, aki szeret.

A sok bántás komoly lelki sebeket tud okozni, az önbizalomhiányos ember könnyen érzi úgy, hogy úgyse érdemelhet jobbat, stb.

Viszont ettől még egyáltalán nem élvezi a sorsát - én legalábbis marhára nem élveztem. Most viszont rendbejöttem lelkileg, "meggyógyultam", és tökéletesen boldog vagyok.

2016. júl. 12. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, az a nő, aki neked rinyál, hogy mekkora szemetek a férfiak, az már látatlanban barátzónába rakott téged. Ha esetleg nem vetted volna észre, az effajta nők mindig a leggázabb férfiakkal dugatják magukat, majd egy jólélek, balek, "dehát miért nem engem választ" típusú pacák vállán sírják ki magukat.
2016. júl. 12. 13:52
 7/9 A kérdező kommentje:
De miért van ez hatos? Miért nem akarják a jófiúkat? Szeretnek szenvedni? Mazochisták?
2016. júl. 12. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a nők gyárilag úgy vannak beállítva, hogy a rámenős, önbizalomtól majd szét robbanó, olykor arrogáns férfiakhoz vonzódjanak, akik persze még jól is néznek ki. Ezek mind-mind olyan emberi tulajdonságok, amelyek hosszútávon lehetetlené tesznek egy normális kapcsolatot, de ahogy ezt már számtalanszor leírták itt, a vonzalmat nem lehet felülírni logikával. Az ilyen nő semmit sem tud kezdeni egy szerető, odaadó, ad absurdum hűséges férfival, nekik egyszerűen a szenvedésre van szükségük.
2016. júl. 12. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

"Azért, mert a nők gyárilag úgy vannak beállítva, hogy a rámenős, önbizalomtól majd szét robbanó, olykor arrogáns férfiakhoz vonzódjanak"

Igen, mert sokszor CSAK ők a bunkók, és csak ők bántanak másokat, nem? Hát engem a legtöbbet az az exem bántott, aki mellette tök csendes, és romantikus verseket ír.... A passzív-agresszív gyökerek semmivel se jobbak a nagyszájú tahóknál. A visszafogottság egyáltalán nem jelenti, hogy az illető kedves.

2016. júl. 12. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!