Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban felesleges egy tipikus nagyon jó fiúnak olyan nőnél próbálkoznia, akit eddigi élete során mindig átvertek, megaláztak stb?
szerintem nem mind ilyen, de egy részük már ehhez vonzódik...
23F
Azért ahhoz hogy valakit egész életében megalázzanak, megcsaljanak, átverjenek, ahhoz mi kell:
1. hajlam és élvezi - esélyed nincs
2. tipikus gyógyító, 'majd én megmutatom hogy megváltozik' típus, aki nem jól csinálja
3. fogalma sincs önmagáról, sem a saját nőiességéről
Ha ilyen nőre van szükséged, akkor teperj, bizonyíts, de nem lepődnék meg, ha egy idő után te is a szemét pasik sorába kerülnél.
Engem elég sokat bántottak, vertek át, stb. Hát ja, tényleg a világ legjobb érzése, és mindenki erre vágyik örökre, gondolhatod :D
Én összejöttem egy kedves, rendes, romantikus fiúval, aki tényleg nagyon szeret, és örökre hálás leszek neki, hogy végre nem bánt. Megfogtam az Isten lábát vele, imádom, szeretem, bármit megadnék érte.
Most így a párom mellett már átértékeltem kicsit a dolgokat, és rendbejöttem lelkileg. Viszont előtte a folytonos bántások között simán előfordulhatott volna, hogy újra egy taplóval jövök össze (hozzáteszem minden exem kedvesnek, aranyosnak tűnt az elején, aztán pár hónap után bekattantak egyszerűen).. Azt is tudom, hogy ilyen esetben tűrtem volna tovább a megaláztatást.. Miért? Mert 100%-ig biztos voltam benne, hogy nekem ez jár, nem vagyok elég jó ahhoz, hogy normális pasim legyen, aki szeret.
A sok bántás komoly lelki sebeket tud okozni, az önbizalomhiányos ember könnyen érzi úgy, hogy úgyse érdemelhet jobbat, stb.
Viszont ettől még egyáltalán nem élvezi a sorsát - én legalábbis marhára nem élveztem. Most viszont rendbejöttem lelkileg, "meggyógyultam", és tökéletesen boldog vagyok.
"Azért, mert a nők gyárilag úgy vannak beállítva, hogy a rámenős, önbizalomtól majd szét robbanó, olykor arrogáns férfiakhoz vonzódjanak"
Igen, mert sokszor CSAK ők a bunkók, és csak ők bántanak másokat, nem? Hát engem a legtöbbet az az exem bántott, aki mellette tök csendes, és romantikus verseket ír.... A passzív-agresszív gyökerek semmivel se jobbak a nagyszájú tahóknál. A visszafogottság egyáltalán nem jelenti, hogy az illető kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!