Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy tetszett valaki, és csak azért nem kezdeményeztetek, mert jobban keresett nálatok?
Szerintem sok férfit zavar, az itteni kérdésekből is ez derül ki.
Engem személy szerint hidegen hagy a fizetés dolog, nem ez alapján döntök. Vannak szakmák amik jobban fizetnek és vannak amik kevésbé...
Első kérdésem mindig ez: "Ön mennyit keres?" Áh, ez több mint az enyém. Viszlát!
Na jó nem. Ha jól keres annak is vannak előnyei - pl ha Apósjelöltnek cégénél fejes, akkor te is beavászodhatsz.
Engem pl nem zavar és a barátnőm jobban is keres nálam.
Ezzel nincs gond, mert előtte meg én kerestem jobban.
Az élet változik és gondban lennénk, ha aszerint kéne váltogatni a partnereinket, hogy kinek éppen hogy fizetik a szakmáját...
Amivel gond lehet, ha az egyik félnek komplexusai vannak emiatt vagy épp érezteti a másikkal, hogy kevésnek érzi a teljesítményét.
Az valóban gond.
9-es
Ha megvan a végzettsége, akkor csak kényelmes ember, amiért nem mey a versenyszférába. Ha komplexusai vannak emiatt, az az ő egyéni problémája.
Megtehetné, hogy eljön egy multihoz és kaphatna jó fizut.
Ez nem a te sarad, ha neki rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!