Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kene ezt elkönyvelnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kene ezt elkönyvelnem?

Figyelt kérdés

Nehez idöszak utan , 1 valassal a hatam mögött , megismertem egy ferfit , akivel azert sikerult összejönni , mert nagyon kemenyen hajtott , mintha az lett volna a kuldetese , h engem felszedjen.

Mindent a könyv szerint csinalt , ami az erdeklödest illeti , hivogatast , stb , talalkakra hivast stb, de volt ami nem muködött tul jol peldaul kiderult h allando evtizedes kapcsolata van, es amellett mindig van baratnöje , mindig mas ...

Legalabbis en ezt tudtam meg homalyos forrasokbol ....

Nekem ritkan volt idöm talalkozni es rövid idökre ugyhogy nem tunt fel par honapig sok minden ...

Mikor el el tunedezett napokig neha feltettem a kerdest h hol jar , mondta h ö nem ugy el mint en bezarkozva , mert neki sok baratja van , stb

Utana mindig megvartam h ö keressen mert elbizonytalanodtam , es abbahagytam a vele valo szexet de felajanlottam neki a baratsagomat. Ezt ö nagyon sertönek tartotta es rögvest megharagudott megint pedig en felnött modjara akartam kezelni a helyzetet , nem akartam haraggal szakitani mert kinöttem abbol a korbol es nem akarom haraggal lezarni a kapcsolataim többet .

Vegulis nem haragszom ra , felviditott , kedvet kaptam h összeszedjem magam stb ....

Elkönyveltem h kisse nözös lehet es kesz.

Mindig kerdi faggat ha szeretem ....

Eddig mondtam h igen , persze es te es ö mindig azt valaszolja h most kezd megszeretni epp az elejen van.. De hallani azt nagyon szereti, mintha növelne az egojat .....

Szeretnem civilizaltan kezelni a helyzetet , amugy hazassagot is ajanl ami szerintem kamu, csak bedobja mint tema ....

Hivogat es talalkozni akar .... Mondja h ö igy fuggetlen ugy fuggetlen , de neha viselkedese mast mutat ....

Szimpatikus meg minden , szeretnem tartani vele a kapcsolatot mint ismerös vagy barat de többet nem mernék bevallalni

Ti mit tennetek

2016. júl. 12. 00:50
 1/1 Komolyan mondod? ***** válasza:

Én a helyedben egy bevételszámlát csinálnék vagy egy ráfordításszámlát!

Nagyon egyszerű. A ráfordításszámlánál A ráfordítás növekedéseket és csökkenéseket a ráfordításszámlákon tartjuk nyilván.

– Tartozik (azaz bal) oldalára kell írnod a növekedéseket, míg a

– Követel (azaz jobb) oldalára kell a csökkenéseket és a záró tételeket.

2016. júl. 12. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!