Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Tudnátok magatokat őszintén osztályozni tízes skálán?
Figyelt kérdés
1-es a legrosszabb, 10 a legjobb.
A következőket:
A. Optimizmus/pesszimizmus
B. Hűség
C. Külső igényesség
D. Külső adottságok
2016. júl. 11. 18:59
31/63 anonim válasza:
Örülj neki, hogy vékony, gyors anyagcseréjű alkat vagy.
34/63 A kérdező kommentje:
Gnothi seauton
:)
2016. júl. 11. 19:33
35/63 anonim válasza:
A - 8
B - nem érint, mert nem akarok kapcsolatot
C - 5
D - 3
37/63 anonim válasza:
sajna elég pesszimista lettem, mert folyton elutasítanak amiért magas és vékony vagyok. szóval max 2-es. hűséges lennék ha lenne kihez. legyen 10-es az. külső igényesség? b...hatom, ha pálcika ember vagyok de legyen 7-es. külső adottságok, mivel magas és vékony vagyok legyen 3-as.
38/63 A kérdező kommentje:
Magasvékony
Egy spontán kérdés: ha egy aranyhal... na jó, a Bosnyák téri piacon egy élő ponty azt mondja neked, hogy ha azt szeretnéd, holnaptól magas-vékony helyett lehetnél alacsony-dagadt, akkor arra igent mondanál?
2016. júl. 11. 19:46
39/63 anonim válasza:
nem mivel nem csak alacsony-dagadt opció van a magas vékonnyal szemben. van alacsony átlagos alkat is.
40/63 anonim válasza:
Sz'tem már a magas-kövér is sokkal rosszabb, mint a magasvékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!