Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Tudnátok magatokat őszintén osztályozni tízes skálán?
1-es a legrosszabb, 10 a legjobb.
A következőket:
A. Optimizmus/pesszimizmus
B. Hűség
C. Külső igényesség
D. Külső adottságok
A. - realista vagyok
B. 10, de nem tartok ki olyan mellett, aki hatalmasat hibázik (szakító ok)
C. 6
D. 10
20F
lol, you're right :)
Ezt muszáj lesz megörökítenem:
"Kedves naplóm! Ma beégettem magam 2 sornyi szövegben. Ez egyéni rekord..."
25F
6
3
8
8
A nők szemében ezekkel vonzó férfi vagyok.
23/F
A: 6 Inkább realista vagyok, de mondjuk valamennyire változik is, néha rosszabb hangulatomban hajlamosabb vagyok hülyeségeken gondolkodni, máskor meg van hogy megállíthatatlannak érzem magam.
B: 6 Pár hónapja/éve még 9-10 et is adtam volna magamnak, de egy csalódás után most már nem tudnék szerintem annyira hűséges maradni, illetve több vasat is kell tartani a tűzben azt látom, a nagy számok törvénye miatt. Mondjuk ha lenne egy kapcsolatom, amiben érzelmek is lennének, akkor olyan 7-8 as szinten hűséges tudnék lenni szerintem.
C: 7 Néha hajlamos vagyok kicsit elhanyagolni, pl amikor csak itthon döglök, de összességében legtöbbször azért próbálok jól kinézni, megvan a stílusom is.
D: 7 Kissé mackósabb vagyok, meg sajnos könnyen tudok pattanásos lenni, de ezeket leszámítva más hátrányom nagyon nincsen, meg összességében azért jól szoktam magam érezni a bőrömben.
20/F
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de én nagyon nem tartanám szimpatikusnak a hűségét ennyire 100%-ra vevő embereket ismerkedésnél.
Olyasmi ez, mint egy hadvezér, aki addig sosem veszített: nem tudhatja, hogy milyen érzés, mivel jár, így védekezni sem tud valószínűleg.
Te nem legyőzitek a kísértést, hanem tagadjátok a létezését és az ilyenek szoktak a legjobban ledöbbenni, mikor valaki elcsavarja a fejüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!