Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen történeteitek vannak?
Nálam legtöbbször annyi volt, hogy nem mutatta ki kellően az érdeklődését, nem hívott el sehova, én meg épp nem voltam olyan kedvemben, hogy nőként kezdeményezzek (nem áll távol tőlem, de nem is ugrok rá rögtön bárkire, aki szimpatikus). Emiatt elvesztettem az érdeklődésemet, és másokkal ismerkedtem. Utólag sok esetben kiderült, hogy féltek tőlem (?), nem tudták, hogy kezdeményezzek...stb. De nem olyan rég, talán egy éve is volt egy srác, akin láttam, hogy érdeklődik, nekem is tetszett, párszor odajött beszélgetni (nem igazán mozog arra, ahol én, és mikor arra tévedt egyenesen hozzám jött, szóval elég egyértelmű volt, meg más jelekből is), de ennyiben kifulladt a dolog. Soha nem hívott el randizni, meg semmi, én pedig megismerkedtem időközben valaki mással, aki nem volt rest lépni.
Igazából "jóvá tudták volna tenni" ezek a srácok, ha összeszedik a bátorságukat és cselekednek, amíg szingli voltam.
Kár, hogy az a bizonyos első srác el lett volna küldve... Mert nem szép, vagy kövér vagy ilyesmi... Nekem is mondták utólag, hogy ekkor meg akkor ha hívom akkor jött volna, de tudom hogy ez üres vígasz és elhajtás lett volna, mert nem vagyok se vékony, se középmagas, se kockahas, se markáns áll, se "szép szemek", se jó ruhák se semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!