Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen igényekkel találok lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen igényekkel találok lányt?

Figyelt kérdés

egy lány legyen:

- elnéző, toleráns. Nem az van, hogy mindenre padlógázzal akad ki. "Mi a fa....sz van???!" kb igy.

- egy kicsit legyen gyereklelkű. Énis az vagyok

- mutassa ki mindenhol, hogy szeret. Ne féljen a nyakamba ugrani az utcán. Nem akarok olyan unalmas szerelmespár lenni, akik fapofával mennek az utcán.

- nem akarok olyat hallani, hogy "ehhez öreg vagyok". Persze nyilván nem homokozásra gondoltam...

- legyen hosszú haja

- és ezek mellett nézzen ki jól, ügyeljen a külsejére.

Természetesen minden pontban megfelelek én!

2016. júl. 10. 23:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked is derékig érő hajad van?:D
2016. júl. 10. 23:09
 2/10 A kérdező kommentje:
bocsánat, az nincs.
2016. júl. 10. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Méghogy a pasiknak nincsenek listájuk :DD
2016. júl. 10. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Találhatsz. :) Én abszolút ilyen vagyok. Viszont nőismerőseim közt nem tudok ilyet. :/ Nem ismerkedem, mivel már kapcsolatban vagyok. 20/N
2016. júl. 10. 23:31
 5/10 Komolyan mondod? ***** válasza:
93%

Egy-két pont még teljesen elfogadható, de ezek:

"mutassa ki mindenhol, hogy szeret" Erre mégis mi szükség van? Miért kell parádézni pl. az utcán? Miért kell a kirakatban mutogatni, hogy ti egy "ilyen" szerelmespár vagytok? Szerintem ez sem jobb a fapofánál, de ízlések és ...

"elnéző, toleráns" Tehát te egy bólogató kiskutyát akarsz, aki tolerálja a f...ságaidat. Javaslom te is inkább szerezz be egy házi kedvencet. :D Egy kapcsolatban nincs olyan, hogy minden zökkenőmentes. Kiakadások lesznek.

"nem akarok olyat hallani," Mi vaaan? A mondat másik felével nincs bajom, de ezzel az elsővel annál több.

Akarni a vécén kell. Ez nekem kicsit olyan lekorlátozás szerű. Had mondja már azt, amit akar/érez az ember...

Ilyen igényekkel nem fogsz szerintem párt találni, de sok szerencsét! Nem feltétlenül az igényeiddel van a baj, hanem a stílusoddal, ami tökéletesen átjön az írásod alapján.

2016. júl. 10. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha jóképű, magas és izmos vagy, akkor igen, egyébként örülhetsz, ha egyáltalán valamilyen lányt találsz.
2016. júl. 11. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól függ,neked mi a jó kinézet.Ha fejre egy photoshoppolt Sarah Connortól és testre Emily Ratajkowskytól kezdődik neked a jó nő,akkor ''álmodj királylány'' kategória.
2016. júl. 11. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Az esélyed meg van mindenre, csak kérdés, hogy mekkora.

Egy szemszögből érthető amiket írtál, én megértelek, de valóban, van némi gond a fogalmazásoddal.

Hány éves vagy?

Ilyen lány van sok, de ahhoz, hogy működjön a dolog köztetek, Te is kellesz, nemcsak a kritériumok.

2016. júl. 11. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:
25 de mi a gond a fogamzásommal?
2016. júl. 11. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
A fogamzásoddal az a baj, hogy fiú vagy :D
2016. júl. 12. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!