Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akit nem zavarna társkeresésnél, hogy a férfi szűz 28 évesen?
Ezt a hapsit egy lánybarátom mutatta még régebb, állítólag szűz és már vagy 30 éves, sportoló, és fogadalmat tett, hogy csak olyannal szeretne kapcsolatot létesíteni, akit igazán szeret.
Nem hinném, hogy ez végett bárki is kevesebb lenne, az a baj, ha ez miatt lenéztek valakit.
@11
Igen, ezt teljes mértékben elhiszem és megértem, mert valóban így van, az a legkorrektebb, ha mindenben maximálisan igazat mondasz. Ugyanakkor szerintem ez nem egy nagy hazugság, ráadásul soha az életben nem is derül ki, egy ilyen apróság még véleményem szerint belefér. Én inkább azt mondanám, amit az előbb is említettem, tehát hogy régen voltam nővel, és akkor az esetleges ügyetlenségedet is kimagyarázod. Ha meg nem vagy ügyetlen, akkor még pluszpontot is szerzel. Csak ugye ha utána kiszalad a szádon az igazság, akkor probléma van. Elég komoly.
Na, mindegy, végül is nem is ez volt a kérdésed, illetve nem is akarom rád erőltetni az én megoldásomat, de én tuti, hogy ehhez fogok folyamodni, ha még ebben az életben hajlandó lesz egy nő fintorgás nélkül rám nézni.
Mindenki hazudik, vagy elhallgat dolgokat! A nő is,akivel össze akarsz majd jönni. De ha hajtod az igazmondó juhász szerepet, akkor ne keseregj ,hogy szűz vagy, mert az is maradsz.
Az hogy első pár alkalommal ügyetlenebb vagy ,kimagyarázható azzal hogy régen lett vége az utolsó kapcsolatodnak és viccel elütöd, hogy majd belerázódsz. Ezt jobban értékelik a nők mint a 28 éves szűzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!