Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék ilyen lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ilyen lányokat? Mert vannak bőven az biztos

Figyelt kérdés

Elegem lett a felszínes lanyokbol. Hol találkozhatnék értelmes, kedves, őszinte, önzetlen lányokkal akikben van kalandvágy, ambiciózusak, szeretnének családot, mindemelett odafigyelnek a magukra és környezetükre egyaránt? Esetleg egyetemek környéke?

Tegnap este is beszélgettem egy csajjal buliban aki nagyon szép volt - és habar be volt állva egy kicsit - iszonyatos milyen buta volt. Na, az ilyen lanyokbol én már kinőttem, normális társat szeretnék magam mellé.

2016. júl. 10. 08:35
1 2
 11/15 Komolyan mondod? ***** válasza:

Szerintem sok ilyen lany van!

Mondjuk az teny, hogy en meg nem igazan talalkoztam olyan pasival, aki ezt ertekelne..

De jo itt olvasni, hogy azert akad ellenpelda is.

2016. júl. 10. 16:56
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Őszintén sajnálom ezt, de igen, vagyunk páran akik értékelik a nőket. Én személy szerint kezem lábam törném egy ilyen lányért, főleg ha még bele is tudnék esni. De arra úgy tűnik még várnom kell :)
2016. júl. 10. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Néha megéri várni :)
2016. júl. 10. 19:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem valami összejön lassan egy ilyen hölggyel.
2016. júl. 10. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sok ilyen lány van, én is közéjük tartozom, és bőven 25 alatt vagyok pedig!!

De ahhoz, hogy találj egy ilyen lányt, aki őszintén fog szeretni, ahhoz neked is le kell tenned valamit az asztalra. Külsőre és belsőre egyaránt. Ez fog menni?

Mert a mai világban hatalmasak az elvárások mindkét oldalról sajnos.

2016. júl. 11. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!