Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki csajozott már be sporttevékenység közben?

Figyelt kérdés
hol, hogyan?
2016. júl. 9. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Igaz, én nő vagyok, viszont ha szeretnék minden nap tudnák választani azok közül akik engem megnéznek sportolás közben. Jó ez így kicsit hülyéül hangzott, de szerintem elég könnyű ha nyitott vagy párkapcsolatra.
2016. júl. 9. 22:26
 2/6 A kérdező kommentje:
ja, "tomboy" néven te nő vagy...
2016. júl. 9. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az exem és a férjem is :)

Az exemmel egy kenutáborban jöttem össze, a férjemmel pedig sárkányhajóversenyen.

Javaslom a csapatsportokat, ha a sport vizes, a ruha is kevés, a versenydrukk és a győzelmi mámor pedig megteszi a hatását :D

2016. júl. 9. 23:38
 4/6 A kérdező kommentje:
hát, ez jól hangzik, de 30 évesen már nem mehetek kenutáborba...
2016. júl. 9. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:

De sárkányhajózni elkezdhetsz ;)

Vagy bármi egyéb más sportot ahol vannak lányok is. Nálunk a kosárcsapat is koedukált pl a cégnél.

És a kenutábor lehet, hogy nem játszik (nekem is az utolsó sulis évem volt kb :D) de különböző túrák még játszhatnak, kenu, teljesítmény gyalogtúrák, futás versenyeken...stb.

2016. júl. 9. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
30 felett már nehezebb, de ne tudd meg mi megy egy olimpián.
2016. júl. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!