Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért veszik egy kalap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért veszik egy kalap alá a kövér és alacsony pasikat?

Figyelt kérdés

Akárhányszor olvasok a neten egy negatív hangvételű kommentre adott választ, mindig olyanok hangzanak el, hogy a kövérek MEG az alacsonyak így meg úgy...mozduljatok ki és szedjétek össze magatokat, akkor lesz barátnőtök...

Illetve, ha egy csajt kérdezek, milyen szerinte egy átlagos pasi, akkor azt válaszolja, ne legyen kövér/sovány ÉS alacsony. Most kérdezem én? Ha az a 170 centimmel elegáns drága ruhában járok és normális, empatikus személyiségem van, akkor csinálhatok én bármit is, akkor is átlagon aluli maradok? Csak azért, mert nem olyan géneket örököltem, ami miatt 5-10 centivel magasabb lehetnék? A kövér pasikat joggal savazzák a nők, mert ők simán le tudnának fogyni, csak nincs meg a motiváció/akarat, de én mégis mit tudnék tenni a magasságommal, ami kvázi csak az egyetlen hátrányos tulajdonságom. Ez kb. olyan mintha nyíltan kijelenteném, hogy nekem csak a nagymellű csajok jönnek be (ami szintén genetikailag meghatározott) és akkor én lennék egy szemét/hím soviniszta s***fej. De mégsem teszem, mert tudom, hogy nem attól szép valaki, hogy feszülős mellei vannak. Akkor ez a hozzáállás miért nem működik kölcsönösen?

2016. júl. 9. 14:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Utolsó gigászi elvárásaid vannak, nem elképzelhetetlen hogy egy pénz éhes nő vagy.
2016. júl. 11. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!