Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért veszik egy kalap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért veszik egy kalap alá a kövér és alacsony pasikat?

Figyelt kérdés

Akárhányszor olvasok a neten egy negatív hangvételű kommentre adott választ, mindig olyanok hangzanak el, hogy a kövérek MEG az alacsonyak így meg úgy...mozduljatok ki és szedjétek össze magatokat, akkor lesz barátnőtök...

Illetve, ha egy csajt kérdezek, milyen szerinte egy átlagos pasi, akkor azt válaszolja, ne legyen kövér/sovány ÉS alacsony. Most kérdezem én? Ha az a 170 centimmel elegáns drága ruhában járok és normális, empatikus személyiségem van, akkor csinálhatok én bármit is, akkor is átlagon aluli maradok? Csak azért, mert nem olyan géneket örököltem, ami miatt 5-10 centivel magasabb lehetnék? A kövér pasikat joggal savazzák a nők, mert ők simán le tudnának fogyni, csak nincs meg a motiváció/akarat, de én mégis mit tudnék tenni a magasságommal, ami kvázi csak az egyetlen hátrányos tulajdonságom. Ez kb. olyan mintha nyíltan kijelenteném, hogy nekem csak a nagymellű csajok jönnek be (ami szintén genetikailag meghatározott) és akkor én lennék egy szemét/hím soviniszta s***fej. De mégsem teszem, mert tudom, hogy nem attól szép valaki, hogy feszülős mellei vannak. Akkor ez a hozzáállás miért nem működik kölcsönösen?

2016. júl. 9. 14:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már abba ezt a hülyeséget, hogy 170 cm alacsony. Nem mondom, hogy bejönnek az alacsony pasik, de melyik idióta volt, aki a 170-et kevésnek mondta? Kb. 170 alatt már alacsony kezdesz lenni. Én 173 vagyok, 170 centi még simán jó. Mit kezdjek egy 180 fölötti pasival, törjem ki a nyakam?
2016. júl. 9. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Egy alacsony lány számára ez tökéletes magasság. Nekem ideális. A volt férjem 165 cm magas és mindig voltak csajai előttem is és utánam is. Mondjuk jóképű, de akkor is alacsony. 170 cm már teljesen jó magasság. A mostani pasim sem sokkal magasabb ennél.
2016. júl. 9. 21:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Vannak akik elvárják hogy egy férfi minimum 175-180 cm magas legyen, de ez még ritkább esett mint hogy elvárják hogy ne legyen kövér vagy nagyon vékony. Általában a vékony de inkább sportos alkatra buknak vagy a kigyúrtra. A kövérség is ha valaki csak picit pocakos de nem brutálisan kövér azt még jobban elfogadják de már kevesebb esetben mint a nagyon kövéret. Én ismerek egy srácot aki 175 cm magas de borzasztóan kövér 150 kg körül mozog a súlya és 2 év alatt lett ennyi mert előtte 170 kg volt állítólag. Nekem sajnos mindkettő tulajdonságból jutott kövér és alacsony is. Na most én azért a kövérség ellen tettem, lefogytam bár nem túl sokat de eszméletlen látványa lett leginkább azok közt akik régen ismertek 3-4 éve már de nem láttak olyan sűrűn. Nálam úgy kezdődött hogy kétségbeestem 21 évesen hogy sosem volt barátnőm és amikor spontán egy lánynál próbálkoztam aki hihetetlen kedves, aranyos és barátkozós csaj volt. Az átlagos és sportos srácokat egymás után rázta le, mondta is nekem hogy nem jön ez be neki, ő neki fontos a belső hogy kedves legyen a pasi, udvarias picit szerény de határozott és ne legyen szívbajos. Ezeket bennem látta és úgymond adta alám a lovat éreztette velem hogy lehet köztünk valami. Én ezerrel tepertem, de nem mentem át papucs stílusba nem vittem túlzásba semmit, nem kerestem folyton, nem írtam óránként amikor láttam hogy elérhető facebookon, mert tanultam ilyen hibákból. Ez mind szép és jó volt, működött is nagyon jól megismertük egymást túl voltunk három jó és emlékezetes randin. A negyedik randinkon minden megváltozott azzal együtt az életem is. Én akkor olyan helyzetbe kerültem amikor végre megcsókolhattam. Meg is történt hosszú volt mindketten élveztük, de itt jöttek a gondok. A lány élvezte de mondta hogy ő neki ez nem megy mert valamilyen szinten fontos neki a külső. A magasságommal nem volt baja mert alacsonyabb volt nálam de mondta hogy neki ez a kövér stílus nem jön be mert számára ez igénytelenségre és pusztító életmódra utal és nem akar 10 év múlva idegeskedni azért hogy mikor visz el engem egy komoly betegség a túlsúlyom miatt, meg ő szemembe mondta és ha lefekszünk tuti összefogom őt nyomni, meg adta a sértő megjegyzéseket amibe igaza is volt, de nem akart nekem így esélyt adni pedig pár nappal később a barátnője az aki meglepő módon kiállt mellettem pedig alig ismert, és mondott dolgokat hogy engem szeret az a lány de nem akarja elfogadni hogy milyen vagyok. Érdekes egy barátnője volt mert miattam veszett vele össze csak azért mert ő tudja milyen ha valaki másabb az átlagnál és emiatt kapja az ívet, és képes volt tönkretenni a barátságát miattam azért hogy mellettem álljon. Persze vele sosem jöttem össze meg már nem is beszélünk, de akkor ráébredtem hogy le kell fogynom mert igazuk van.

Lefogytam, látványosan, amikor meglátott engem 2 évvel seggre ült annyira megváltoztam, több lett az önbizalmam meg minden.

Akkor újra kezdtem ismerkedni és érdekes módon észrevettem hogy látványosan jobban kedvesek velem a lányok/nők és hajlandóak voltak hozzám közeledni. A jelen barátnőmmel aki végül nekem az első ő neki amikor meséltem hogy kövér voltam nem hitte el. Megmutattam neki egy régi képem, akkor sem akarta elhinni hogy én milyen voltam, egyszerűen nem hitte el hogy én mennyit változtam, és én feltettem neki egy kérdést amire őszinte választ vártam, és lényegében megmondta hogy ha olyan lennék mint akkor nem jött volna össze velem. De úgymond meg is dicsért mert sokat változtam és odafigyelősebb lettem magamra. Pozitív hatása sok van, jobb ruhákat kaptam magamra a pólók végre normálisan állnak rajtam, több lett az önbizalmam, mozgékonyabb lettem és egy szusz alatt lesétálok 5 km-ert.

2016. júl. 9. 23:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Igénytelenségről nem esett eddig szó. Természetesen az nőnél is, férfinál is joggal kizáró ok, ugyanakkor attól, hogy valaki sovány vagy kövér, nem egyenes arányos, hogy igénytelen is.

A mesékben meg ne higgyünk, hadd emeljem ki a női kommentekből a lényeget, ha valaki átsiklana rajtuk.

"Hagyjátok már abba ezt a hülyeséget, hogy 170 cm alacsony. >>NEM MONDOM, HOGY BEJÖNNEK AZ ALACSONY PASIK<<, de melyik idióta volt, aki a 170-et kevésnek mondta? Kb. 170 alatt már alacsony kezdesz lenni. Én 173 vagyok, 170 centi még simán jó."

"Egy alacsony lány számára ez tökéletes magasság. Nekem ideális. A volt férjem 165 cm magas és mindig voltak csajai előttem is és utánam is. >>MONDJUK JÓKÉPŰ<<, de akkor is alacsony. 170 cm már teljesen jó magasság. A mostani pasim sem sokkal magasabb ennél."

Persze érthető a nők oldala is, ha nem is tudatosan, de mindenkit bátorítani akarnak, hisz honnan nőne gigantikusra az önbizalmuk, ha csak a nekik tetsző 1-2%-nyi férfi udvarolni, bókolna, engedné előre őket a buszon, stb.

2016. júl. 10. 00:03
 15/21 anonim válasza:

179 cm létemre én is mindig megkapom hogy túl alacsony vagyok, mert nem vagyok 185 cm magas.

Nincs mit tenni, ez van. Amúgy ahogy észrevettem még kövér srácok is könnyebben találnak barátnőt ha magasak, hiába járok kondiba heti 3x vagy van kockahasam.

2016. júl. 10. 03:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem csak az a lenyeg, hogy legye nalam magasabb ( 160 cm) es ne legyen vekonyabb (66 kg).

Szerintem azerz van ez a magassag mizeria, mert mindenkiben benne van, hogy a ferfi legyen magasabb stb. Most gondold el, hogy van egy 170/65os csaj, hozza meg egy 160 centis fiu. Eleve milyen rohelyesen nez ki :D. A lanyoknak az kell, hogy labujjhegyen allva csokoljak meg a pasijukat, nem az, hogy forditva. Fent emlitett esetnel meg majd a csaj viszi agyba?

2016. júl. 10. 08:25
 17/21 anonim ***** válasza:
14-es: én nem azért mentem hozzá egy 165 cm magas pasihoz, hogy bátorítsam, hanem mert szerelmes voltam belé. És mindig voltak női, mert rohadtul nem a magasság számít (oké, nyilván egy majd 180 cm magas lány nem fog vele kezdeni de épp elég alacsony lány rohangál a világban.) Azt hogy jóképű, azért emeltem ki, mert már hasonló kérdésnél megkaptam hogy biztos nagyon jóképű, különben tudomást sem vettem volna róla. Hát, végülis jóképű, én ezt elismerem, de tökmindegy, mert a lényeg: ha nincs nőd, nem a magasság számít. Valami mással lesz ott a baj.
2016. júl. 10. 18:13
 18/21 anonim ***** válasza:

14-es, hiába emelted ki nagy betűkkel: én nem állítottam, hogy bejönnek az alacsony pasik, tanulj meg szöveget értelmezni, ha van érettségid, elvileg papírod van róla, hogy tudsz. A következőt írtam lépésekre lebontva:

- nem szeretem az alacsony pasikat

- az alacsonyság legalább 1 fejjel az alatt kezdődik, ahogy a legtöbb pasi hiszi

- 170 cm nem alacsony

- ez nem ellentmondás azzal, hogy nem szeretem az alacsony pasikat

- ebből kiindulva, aki 170 centi mág simán jó eséllyel indul nálam

- 173 vagyok

Érthető már?

2016. júl. 10. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Magyarázhatjátok a bizonyítványt, meg tehetitek a nagyképű pitsát kézen fogva, a véleményem nem változik. Mindenki eldöntheti, hogy egyetért vagy nem, ami szintén hidegen hagy. A képesítésem miatt pedig nem kell aggódni, "kicsit" komolyabb, mint az érettségi.
2016. júl. 11. 00:36
 20/21 anonim válasza:

Én csak olyan férfival jönnék össze aki legalább 15-20 cm magasabb mint én (kb. 190cm) és izmos, jár kondiba, kockahasa van. Ezenkívül nagyon fontos , hogy valami menő állása legyen pl. orvosi, sebész, nőgyógyász vagy befutott ügyvéd. Az nem fontos, hogy drága kocsija legyen, előny.

Lehet, hogy magasak az elvárásaim, de nem én tehetek róla, hogy a többi nő beéri az maradék alacsony, gebe srácokkal.

2016. júl. 11. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!