Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha társkeresőn letiltott a 22 éves lány, mert ezt írtam neki (tipikus hidrogénezett hajú szép nő volt)?
Pont azért kérdem, hogy a félreértéseket kizárjam. Mert a legtöbb lány nem tudja miért van fent. A legtöbb szórakozni akar, csak szexet. Egy másik csoport komolyabb kapcsolatot, a 3. hogy húzza a férfiak agyát, a 4. pedig hogy az egója pozitív megerősítést nyerjen. Érted?
egy órája
Tehát vannak opciók, és nem mindegy, melyik szegmensbe tartozol és ki a célközönséged. Ez persze, vagyis utóbbi, korfüggő is.
Nem a kérdéssel, hanem a hozzáállásoddal.
Még ha így is van, ne hangoztasd, mert így senki nem akar veled ismerkedni.
Letiltott - ez van. Fogadd el és kész. Menj tovább.
(amúgy a letiltasoknál ne keresd az, hogy jogos volt-e, vagy nem).
A hozzáállásom abból fakad, amit én és mások tapasztaltak.
Tehát általánosításgyanús, vagy kategorizálás, amit a nő nem kért, de te bele akartad valamelyikbe kényszeríteni.
1. hímsoviniszta, bunkó
2. önző, egoista
3. ostoba, szerencsétlen
Na, rakd be magad valamelyikbe!
Ugye milyen jó érzés?:)
Hm, vannak itt kegyetlen kommentelők:
,,1. hímsoviniszta, bunkó
2. önző, egoista
3. ostoba, szerencsétlen "
Szerinted én írtam ilyen kemény szavakat annak a lánynak? Bunkóztam, ostobáztam őt stb? Szép, ha neked ebből ez jön le. Veled élmény lehet egy férfinak ismerkednie, ahol ha megkérdi, hogy hanyadik randi után csókolhat meg, akkor majd leszerencsétlenezed, leostobázod. Biztos kellemes meglepetésekben lesz szegénynek része.
Ha körülfosva fogalmazok, akkor is ugyan az a lényege.
Mindegyik negatív csoportok halmaza.
Miért nem iránta érdeklődsz inkább? Miért másokkal kell foglalkozni?
Nem vagyok férfigyűlölő, különben nem lenne barátom, de most nem is ez a lényeg.
Én sosem ismerkednék úgy valakivel, hogy elkezdem osztani a pasikat kategóriákra.
Szerinted ez nyerő hozzáállás?
Később meg lehet ezt vitatni, de nem ezzel kell kezdeni, értsd már meg...
Bár nekem mindegy hogy hogyan ismerkedsz, csak próbáltam világossá tenni, hogy miért nem sikeres az ismerkedési stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!