Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha társkeresőn letiltott a 22 éves lány, mert ezt
írtam neki (tipikus hidrogénezett hajú szép nő volt)?
Figyelt kérdés
Pont azért kérdem, hogy a félreértéseket kizárjam. Mert a legtöbb lány nem tudja miért van fent. A legtöbb szórakozni akar, csak szexet. Egy másik csoport komolyabb kapcsolatot, a 3. hogy húzza a férfiak agyát, a 4. pedig hogy az egója pozitív megerősítést nyerjen. Érted?
egy órája
Tehát vannak opciók, és nem mindegy, melyik szegmensbe tartozol és ki a célközönséged. Ez persze, vagyis utóbbi, korfüggő is.
De ha rám valami nem igaz, még ha másokra igaz is, ne haragudj, de igenis jogosan sértődök meg azon, hogy te tévesen beskatulyázol ismeretlenül. Véleményem szerint ez a csaj is így érezhetett. Csak mert mit tudom én milyen a frizurája, attól még nem biztos, hogy olyan, mint a többi, akit te ilyennek ismersz. Egyszerűen csak így tetszik magának. Időnként én is festem a hajam valamilyenre, csak mert aktuálisan úgy tetszik. És? Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy minden szemüveges okostojás, minden túlsúlyos lusta... stb.
2016. júl. 7. 16:51
12/32 anonim válasza:
#10 Itt rengeteg a femináci, akik szerint mindig mindenért minden helyzetben a férfi a hibás. Ezt megszokhattad volna már :)
2016. júl. 7. 16:55
13/32 anonim válasza:
11: nekem úgy tűnik, hogy kérdezte, ami nem beskatulyázás, hanem pont annak az elkerülésére irányul. Nem kell megsèrtődni rajta, ilyen az objektív logika.
2016. júl. 7. 17:46
14/32 A kérdező kommentje:
Sajnos a rossz tapasztalat alkotja ezt a logikát, nem csak én, hanem sok ismerős is neten szórakozó lányokról számolt be, vagy szerzett tapasztalatot.
2016. júl. 7. 17:55
15/32 anonim válasza:
A nők nagy része beképzelt idióta, nézd meg az itteni válaszokat is. Tegye fel a kezét, aki egyetért :)
Ja, és felhívnám a figyelmet arra hogy az első kijelentésem nem minden nőre vonatkozott!
2016. júl. 7. 18:12
16/32 anonim válasza:
Ezen én nem sértődtem volna meg.Megírtam volna,hogy miért vagyok ott,ha már kérdezik.
2016. júl. 7. 18:30
17/32 A kérdező kommentje:
Csak én azt furcsállom, hogy nem lehet így kérdezni sem, hogy konkretizáljuk a dolgokat, mert rögön berágnak és irritálja őket egy célratörő kérdés is. Bármit mond az ember róluk, kalkulálnak, és kompromitálónak tekintenek mindent. Miért nem lehet józanul szemlélni ezt? Ha nekem egy nő feltenné, hogy mit keresek egy társkeresőn, hogy szexet, vagy hosszabb kapcsolatot, akkor nem tiltanám zsigerből, hanem elmondanám mit keresek. Nincs ebben szerintem semmi rossz. Vagyis csak szerintem...
2016. júl. 7. 18:32
18/32 anonim válasza:
Azért ne álszenteskedjünk...
A férfiak sem örülnek az általánosításnak, függetlenül attól, hogy igaz rájuk vagy sem.
Miért kell úgy kezdeni egy beszélgetést, hogy előre leoltok mindenkit?
Ez szerintetek pozitív hatást fog kelteni valakiben?
2016. júl. 7. 18:35
19/32 A kérdező kommentje:
Szóval egy kérdéssel leoltottam, beletiportam a lelkébe. Jajjaj. Csak én nem érzem ezt annyira demoralizálóan leoltó kérdésnek?
2016. júl. 7. 18:39
20/32 anonim válasza:
Hogy lenne már leoltás egy kib...ott kérdés??? Kérdező ne sajnáld ezt a nőt :D nem a te intelligenciaszinted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!