Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye az alábbi videóról?
https://www.youtube.com/watch?v=Goy7tpSgCIc
Jó oké tudom, hogy ez csak egyetlen város egyetlen szórakozóhelye így nem szabad tanulságot levonni. De egyszerűen nem szánalmas?
Szerintem ez a videó baromság. Most csinálj egy videót, menj be a Harvard Egyetem professzori szobájába, ott a nőket interjúvold meg, és tedd fel a kérdést:
"Mit gondoltok erről a videóról? Jó, ez csak a világ egyetlen egyeteme, nem lehet messzemenő követeztetéseket levonni."
Az a véleményem, hogy a pasiról lerí, hogy direkt ilyen lányokat direkt ilyen szituációban kérdez meg. Megjegyzem, még a Hardvard professzorai is beszélnek baromságokat, ha előtte ittak. Az ilyen videók baromságok. Nem tudod, mit vágtak ki belőle, azon kívül 2-3 ember válasza semmi. Nem reprezentatív. Ez nem azt jelenti, hogy kevés, nem az a lényeg, hogy csak egy helyen készült. Hanem hogy nincs benne tanult meg tanulatlan, fiatal, idős, magas, alacsony, dolgozó, tanuló stb.
ez a legalja :DD Én is szét röhögtem magam XD
Az elejéről meg a füzesabonyi választások jutott eszembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!