Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél szebb egy lány, annál többet kell rá költeni?
Fene tudja, számomra természetesen ő a legjobb pasi a világon (nem így látja mindenki a párját?), de sokan koptatták már le, hogy nem néz ki jól... Átlagos igazából az arca, nem öltözik divatosan hanem a saját stílusában, és van egy elég feltűnő testi ""hibája"", ami miatt sokan piszkálják és cikizik... Szóval nem, nem az az általános ízlés szerinti "adonisz", max én őrülök meg érte és szeretem, de hát erről szól egy kapcsolat. :)
A barátnőmnél meg kezdeményeznek normális pasik, 1-2-3 évente talán 1, velük lesz kapcsolata.. Egyik pasija se volt az a hűűű de menő "jópasi".
12. Te se nyitott szemmel jársz....
Miért lenne kamu?😀😀😀😀😀
ma 11:31
Mikor tolószékes volt, akkor is volt barátnője, meg most is vele vagyok, hogy sántikál és "furák" a lábai, szóval ez nem jött be.
A pénze pont nem érdekel, fogalmam sincs mennyit keres, nem is akarom tudni. Autószerelő, szóval gondolom azért nem 900e nettót lapátol haza havonta :D Mikor megismertem, akkor általában hegesztéstől lyukas melegítőben láttam, és anyukája kocsijával járt :D Hmmm, gondoltam micsoda kőgazdag pasi, összejövök vele :D
Miért ne jönne össze átlagos lány átlagos pasival? Jártál te már kint a való életben, vagy minden információdat a gyakorin hemzsegő nőgyűlölő forever alone tajparasztoktól szeded? Az ismerőseim között kb 2-3 pasi van, akire azt mondom, hogy az általános normák szerint kifejezetten jóképűnek számítanak, rajtuk kívül van egy csomó fiú haverom, akik tök átlagosan néznek, ki és mindnek van barátnője, vagy most épp nincs, de volt már, és valószínűleg lesz is. Mindkét exem átlagosan nézett ki, és gazdagok se voltak.
Komolyan vicces, amilyen világkép van a gyakoris pasik fejében.
Az eddigi kommentjeid egész értelmesek voltak, de ez wtf :DD
ma 12:03
:DDDDDD Ühüm, pl Stephen Hawkingnak is csak képzeletbeli felesége volt, nem? :D
Egy valamit árulj el: ti ezeket az istentelen marhaságokat komolyan gondoljátok, vagy csak trollkodtok? :D
Stephen Hawking még bőven nem volt tolószékben, amikor elvette a feleségét - aki később, amikor Hawking baja súlyosabb lett, szeretőt is tartott.
Aki trollkodik, az te vagy, ezt mindketten nagyon jól tudjuk.
Az ilyen 47%-os félékkel nem kell törődni. :)
Amúgy engem nagyon szép nőnek tartanak (bár nem vagyok műszempillás, műkörmös, szolis plázacica), a barátomat viszont vagy átlagosnak, vagy csúnyának, vagy akinek szimpatikus, az azt mondja rá, hogy "cuki". Nekem nagyon tetszik külsőre (is), teljesen beleillik az ideálomba, ami kb. 18 éves korom óta ugyanaz (magas, vékony alkat, egy konkrét arc-típus). Mellé ő az egyetlen eddig, aki tényleg azért szeret, aki vagyok, el tudom hinni róla, hogy örökre kitart mellettem, és én is mellette, okos, teljesen egyeznek az elképzeléseink az életről, és végül, de nem utolsósorban ő az egyetlen férfi eddig, aki ki tud elégíteni.
Ja, a pénz: Nincs saját keresete, egyetemista, a családja pedig viszonylag szegény, sokkal rosszabbul élnek, mint az én családom. De soha nem érdekelt, nem szorulok rá egy férfi pénzére sem, van saját, és mindenem megvan.
Volt már olyan, aki betegül bóknak szánta, hogy milyen jó, hogy van ilyen lány, aki képes lejjebb adni az igényeiből. :D Hát nem adtam le! Egy kicsit sem. :)
#18 Addigra már híres és gazdag volt. Olyan hírnév mellett, amilyen neki van, gyakorlatilag minden más teljesen mindegy.
#19 Szintén kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!