Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kulonbseg a jo csaj es a nagyon szep lany kozott? Melyik mit takar? Es melyik szebb bok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 17:47
1/8 anonim válasza:
A szép lány a nagyobb bók. A jó csaj az inkább azt jelenti h " megbsznám". A széppel viszont járna is egy férfi.
26F
2/8 anonim válasza:
jó csaj = szex, "egy dugás csak"
Nagyon szép lány = szerelem
3/8 anonim válasza:
Van, hogy egyszerűen csak hol ezt , hol azt a szót használjuk. Van hogy az égatta világon semmi különbséget nem gondolunk a kettő közt.
Van, hogy igen de mondjuk szerintem az ritka, de az a fent említett első 2 válasz.
4/8 A kérdező kommentje:
Es aki nagyon szep lany, az nem lehet jo csaj?
2015. febr. 26. 17:56
5/8 anonim válasza:
De igen lehet :)
Hány éves vagy te?
6/8 Koaxk Ábel válasza:
Én is a #3-as válaszolóval értek egyet!
Szerintem ilyen tudatosan nem használja a legtöbb férfi ezt a két jelzőt! Szerintem amúgy is kb szinoníma.
7/8 anonim válasza:
A "csaj" az a cigánylány (a "csávó" a fiú).
8/8 anonim válasza:
"jó csaj": b*sznám
"nagyon szép lány": b*sznám, de emberileg többre tartom egy egy éjszakás kalandnál és/vagy komoly kapcsolatot akar
és akkor most döntsd el melyik a jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!