Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Férfiak, ti mit gondolto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak, ti mit gondoltok erről a véleményről?

Figyelt kérdés

Neten találtam, és kíváncsi vagyok, hogy az itteni férfiak is így látják-e. Ne vegyétek általánosításnak a szöveget, kivételek MINDIG vannak. De nő létemre sajnos én is valami hasonló véleménnyel vagyok a korosztályomról (20on éves korosztály)

"A mai húszas instagram és facebokk lányok NAGY-RÉSZÉBŐL , soha nem lesznek IGAZI mai harmincas negyvenes Nők....

Nincs meg bennük a Nőiesség nagy része....

A mai tinik azt hiszik ha össze vissza kefélnek mindenkivel és a discó közben lesz..pják az alfa hímeket p.csanadrágban, akkor máris nővé válnak...

Pedig nem bogaraim....:)

Egy komoly nőért harcolni kell, nem is keveset....és az így megszerzett Nő sokkal nagyobb becsben lesz tartva mint egy kefélőgép...

Hiába aszalódtok a szoliba napokig....és hiába járjátok a há und emmeket sexy ruhákért....ez csak a felszín amivel megfoghattok egy férfit...de megtartani nem fogjátok....

Persze a sok nyálcsorgató férfinak bejön a külcsín.......az első élvezésig....aztán mentek a kukába...

A mi időnkben is voltak ilyen lányok.....ugye tudjátok mi lett belőlük??? Egy darab elhasznált semmi....egyedül sétálgatnak a városban az aszalódott testüket vonszolgatva.....esetleg egy pinanyaló kutya van velük... És senkinek sem kellenek.. "

2016. júl. 6. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Addig egyetértek, amíg azt nem írja, hogy egy komoly nőért harcolni kell. Senkiért sem kell harcolni, ugyanis vagy megvan az összhang két ember közt és játszmázás nélkül ki tudnak alakítani egy komoly kapcsolatot, vagy megb....a a szent az egészet, ha már küzdeni kell. :) Többi rész stimmel.
2016. júl. 6. 19:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a bajom ha ellent mondanak a véleményemnek..... hanem azzal, ha kioktatnak és bunkón a szememre vetnek olyan dolgokat, amik amúgy le vannak írva... csak éppen értelmezni nem tudják, ezért nekem esnek. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, de nem a becsmérelőkre akik hülyeségeket szólogatnak be nekem..(amit szövegértelmezéssel megúszna az illető)
2016. júl. 6. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:

van ilyen nő, és van olyan.

Attól, mert az interneten nagyon egyszerű bolhából elefántot csinálni, még nem jelenti azt, hogy az interneten történt agymosás készpénznek vehető, és teljesen általános lenne a társadalomban!

Az emberi viszonyok / kapcsolatok az idők kezdete óta változatlanok, csak az információáramlás és a tömegkommunikáció olyan illúziót teremt, amiben az emberek birka hazugságfüggővé válnak. Amíg csak a hazugságra vagy hajlandó felfigyelni, nem is lesz jobb a közérzeted.

2016. júl. 6. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

Az ilyen "véleményből" nekem süt a rosszindulat, a düh, és az irigység.

Tisztázzunk pár dolgot:

1, Egy nőnél egyáltalán nem elítélendő, ha élvezi, hogy néhány pasival lefekszik kapcsolaton kívül, ha épp ezzel épp csal meg senkit. Sőt, ennek mi pasik örülünk legjobban! Ha később egy ilyen lány komoly kapcsolatra szánja el magát, tapasztalata miatt csak értékesebb partner lesz belőle!

2, Egy nőnél sose volt hátrány a kirívó öltözködés!

3, Az egyetlen, aki fentebbi kettő dolog miatt beszól egy nőnek, az a többi irigy, rosszindulatú nőtársa, akiknek valamiért nem jön össze az élet. Ők r.bancozzák alaptalanul, plusz azok a férfiak, akiket visszautasítottak.

Ráadásul olyan lányok, akikről ez a leírás szól, szinte egyáltalán nem léteznek! Olyan van sok, aki szeret bulizni, piálni. Olyan is van, aki szeret pasizni, vagy néhány másik, aki kihívóan öltözködik. De az gigantikusan nagy túlzás, hogy a legtöbb 20 éves lánynak csak ezekből állna az élete, és naponta szopnának valakit le egy buliban! Ez egyszerűen nem igaz, csak a megkeseredett irigység szól abból, aki ezt írta. Minden kicsit szebb lányban r.bancot lát.

Egy nőben nem az az érték, hogy "küzdeni kell érte", mint valami trófeáért. Mint embert, általános erények, nemes belső tulajdonságok teszik értékessé. Olyanná aki jó partner, adni tud a társának, és akiért érdemes áldozatokat hozni. Sokkal nagyobb probléma a mai generációval, hogy ezek az emberi értékek hiányoznak. Lusták, műveletlenek, bunkók, önbizalom hiányosak, aggresszívak, stb. Ez női és férfi probléma egyaránt.

2016. júl. 7. 01:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Túl radikális megfogalmazás. Ennyire nem durva a helyzet, és vannak normális nők is.

Nem védeni akarom a nőket, mert sajnos magával a jelenséggel egyre többet találkozik az ember.

Instagram(nekem nincs), facebook(sajnos még fentvagyok), csak azzal van tele hogy az emberek egymásra licitálnak a képeikkel. Mindig jobb szuperebb képet akarnak, hogy a likeméter az égbe szökjön. Mintha ez határozná meg mit érnek mint emberek, pedig nem így van, attól mert sok likeot kap még egy idióta marad.

Komoly nőért harcolni kell? Hát ha igen akkor ott ette meg a fene, mert szerintem ha van szimpátia akkor ne kelljen már egyik félnek sem teperni, mert az úgy nem működik.

Nagyobb becsben lesz tartva? Nem hinném ezt sem, mert a normális embereket mindig kihasználják, megcsalják, ez mindkét fél esetében így van...

Szoli, szexi ruha... stimmel, igen az csak a felszín, belül lehet tök üres.

Azzal sem értek egyet hogy rögtön mennek a kukába, illetve úgyis mindig fognak maguknak új pasit találni, minden korcsoportban van olyan férfi akinek ilyen nő kell.

Pinanyaló kutyája meg nem csak az ilyen nőknek van.

Személyes véleményem az egészről, hogy mindig is voltak olyan divatirányzatok, viselkedési stílusok, amit az idősebb (felnőtt) korosztály elítélt. Csak pár példa, hosszú haj/rovid haj/ecsethaj/bőrfej. Seggig letolt gatya, macska naci, rózsaszín cuccok férfiaknak, lánc, felborotvált haj csajoknak, sorolhatnám...

Válasszon mindenki olyan párt aki neki tettszik.

Én a fent említett tipust nem választanám, de van akinek meg pont olyan kell.

2016. júl. 7. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!