Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a véleményről?
Figyelt kérdés
A fiatal csajokat (14-18) könnyen lehet szedíteni, illetve elcsavarni a fejüket, ha idősebb pasi érdeklődik felőlük(23)? Naívságukat könnyen ki lehetne használni?2010. febr. 17. 21:33
1/6 anonim válasza:
Igen, ellehet ha jó a pasi.
De egy Szánalom az ilyen pasi -.-"
Keressen inkább egy normális csajt azt vegye feleségül.
2/6 anonim válasza:
valószínűleg igen, de akinek ez a feltett szándéka az nem pasi, hanem féreg.
3/6 anonim válasza:
Ez így van. De akinek nem komolyak a szándékai az egy pedofil féreg, a kiscsaj meg egyszerűen buta, és akkor megérdemli.. De ezt inkább 14-15évesekre mondom, afelett (pl. ha valaki már nem szűz) szerintem nem gáz bele menni egy 23 évessel kapcsolatba ha valóban komolyan is gondolja.
4/6 anonim válasza:
Aki naív az naív, én nem voltam az 14 évesen sem. Nem voltam vak, láttam mit csinál a pasi... Fél évig voltam vele és csak egy csók volt kb. :D Aztán amikor rájöttem hogy kibe vagyok igazán szerelmes, akkor szakítottam vele és összejöttem az igazi szerelmemmel és vele ment minden simán. Az elsővel nem mert egyszerűen éreztem (azon kívül hogy láttam is) hogy nem tisztességes szándékai vannak... Kb 5 évvel volt idősebb azt hiszem. Még ott dühöngött hogy nem jött neki össze :D Szóval ez nem év függvénye hanem az észé. Ja és előtte nem volt olyan igazi barátom, szóval nem voltam tapasztalt.
5/6 anonim válasza:
Igen igaz,de nem mindenkire jellemző és ne álltalánosítsunk! (a nagy részre egyébként igaz)
6/6 anonim válasza:
15 éves vagyok,de nálam ha bepróbálkozna egy 23 éves pl. én nem jönnék össze vele,se semmi.Mit akarna mást a huszon évesek nagy része egy 14-15 éves kiscsajtól,mint lefeküdni vele?Már volt olyan,hogy egy 17 évessel beszélgettem MSN-en és olyat kérdezett,hogy csupasz-e vagy valami ilyesmi.Azóta nem is beszélek vele...Nem csak ilyet kérdezett,hanem mást is,amitől kiakadtam és nyilvánvaló volt,hogy mit akar.Még szűz vagyok és nem egy idegennel fogom elveszíteni...
Szóval nem minden tinire igaz.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!