Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, megrémülnetek egy ilyen vallomástol?
Figyelt kérdés
Ha elmondaná nektek egy lány, hogy tetszetek neki, és hiányoztok neki, ha nem beszéltek. Csak barátok vagyunk, de éjjel-nappal beszélünk, és nagyon valószínű, hogy én is tetszem neki, mindig zavarban van mellettem, szokott bókolni, és találkozni is elhívott most, és szeretném neki elmondani, mert magyarázatot vár tőlem egy-két cselekedetemre, és úgy döntöttem, lesz ami lesz, nem halogatom tovább, főleg, hogy ő nagyon félénk típus.2016. júl. 5. 21:23
1/6 anonim 

válasza:

Ne vallj neki szerelmet és nyújts neki kezet, csak diszkréten mondd el, hogy nagyon kedveled.
3/6 anonim 

válasza:

Utolsó adom :DD Megrémülne ? persze azonnal elmenekül felkötni magát.. uristen.
5/6 anonim 

válasza:

én nem, de lehet közölném vele, hogy nem kölcsönös ha úgy van...mondjuk itt úgy tűnik kölcsönös :) remélhetőleg értékelni fogja :)
23F
6/6 anonim 

válasza:

Örülnék, mert őszinte volt, amit egy baráttól elvárok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!